Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odustali su od razlaza

Ipak ništa od razvoda! Sylvester Stallone i supruga razgovorom uspjeli riješiti nesuglasice

Foto: KIK/PIXSELL
1/11
24.09.2022.
u 14:55

Stallone je prije nekoliko dana objavio romantičnu fotografiju sa suprugom na kojoj su se držali za ruke u romantičnoj šetnji, a fotografija koja je zbunila fanove pokrenula je glasine da par radi na svom braku. Izgleda da su glasine bile istinite.

O problemima u braku glumca i zvijezde filma ''Rocky'' Sylvestera Stallonea (76) i bivše manekenke Jennifer Flavin (54) šuškalo se već neko vrijeme, a ovog kolovoza objavljeno je da je odluka o razvodu konačna. Daily Mail je tada pisao kako je Jennifer podnijela zahtjev za razvod braka u okrugu Palm Beach na Floridi a slavnog glumca i supruga je optužila da je sakrio njihovu bračnu imovinu.

Međutim, čini se kako su odlučili poraditi na svim nesuglasicama jer je glasnogovornik holivudskog para otkrio u razgovoru za američki Page Six kako su se filmska zvijezda i njegova 22 godina mlađa supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Stallone je prije nekoliko dana objavio romantičnu fotografiju sa suprugom na kojoj su se držali za ruke u romantičnoj šetnji, a fotografija koja je zbunila fanove pokrenula je glasine da par radi na svom braku. Izgleda da su glasine bile istinite. 

Podsjetimo, službena informacija o razvodu stigla je samo dva dana nakon što je Sylvester prekrio ogromnu tetovažu svoje supruge Jennifer na desnom bicepsu. Suprugin portret zamijenila je slika Butkusa, odnosno Rockyjevog bulmastifa iz hit filmova, a odmah su krenule glasine o krahu njihovog braka. Mnogi od pratitelja bivše manekenke primijetili su da uskoro bivšeg supruga više ne prati na Instagramu.

Nakon objave vijesti o razvodu nakon 25 godina braka, glumac je za medije opovrgnuo da je do razvoda došlo jer je tetovažu supruge prekrio onom Rockyjevog bulmastifa iz hit filmova.

- Nismo prekinuli zbog tako trivijalnog razloga. Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao - rekao je Stallone te se osvrnuo na tvrdnje da je "namjerno rasipao obiteljsku imovinu, što je imalo negativan učinak na bračnu stečevinu", što je objavio i glumčev odvjetnički tim u službenom priopćenju. Također, usprotivio se i zahtjevu supruge da ima pravo na "ekskluzivno korištenje njihove kuće u Palm Beachu". 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije