Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katarina madirazza

Zagrebačka glumica o trudnoći: 'Postala sam aktivnija, zezam se da sam u boljoj formi nego prije'

Foto: instagram
1/14
14.04.2023.
u 09:30

Katarina i njezin suprug Mislav očekuju djevojčicu kojoj će dati ime Mara, a glumica je sada ispričala kako se nosi s trudnoćom.

Zagrebačka glumica Katarina Madirazza (31) početkom mjeseca otkrila je da će postati mama. Naime, Katarina i njezin suprug Mislav očekuju djevojčicu kojoj će dati ime Mara, a glumica je sada ispričala kako se nosi s trudnoćom. Paru prinova dolazi početkom svibnja, a ove je vijesti Katarina podijelila tek nedavno.

- Nekako je raspored gust, uopće nisam imala vremena kako se nije vidio trbuh, jednostavno samo sam prolazila kroz to i samo su mjeseci išli, ja čak tog nisam bila ni svjesna dok se ona nije počela micati i dok nije počeo trbuh malo rasti, tek tad mi je sinulo, ajme ovo se stvarno događa – rekla je za InMagazin te dodala da trudnoću odlično podnosi te da je postala i aktivnija nego prije.

- Ona dolazi prva onda sve ostalo, ali nekako jako mi koristi upravo to da imam projekata da sam aktivna jer ja se osjećam bolje. Baš kad sam imala ta prva tri mjeseca, sam imala mučnine ali paralelno kako sam i taj faks i te probe bile pa sam i vozila. Za vrijeme tih božićnih praznika baš sam bila doma i odmarala, ali mi je zapravo to bilo još gore jer sam samo bila svjesna tih mučnina. Počela sam vježbati, aktivnija sam. Ja se zezam da sam u boljoj formi sad nego prije trudnoće – rekla je.

Glumica je rekla i da se dolasku bebe u obitelj sve radiju te da je njezina Mara prva mala beba u obitelji nakon dugo vremena. Za sebe je pak rekla da misli da se odlično slaže s malom djecom.

- Imam dvije mlađe sestra, najstarija sam od svih, tako da sam imala, jako puno malih beba sam prošla, imam osjećaj ne kao da već sve znam, ali zapravo dosta dobro se snalazim s malim bebama. Ne čitam toliko puno i zapravo su mi svi savjetovali da više idem po osjećaju. Slušam doktore – objašnjava.

Podsjetimo, Katarina je u braku s Mislavom Madirazzom od 2020. godine. Njih dvoje jako su dugo u vezi, a prvotni plan im je bio vjenčati se 2019. godine, no to su morali promijeniti zbog mnoštva poslovnih obaveza. Uz glumu i uloge u serijama "Ko te šiša",  "Dar mar" i “Nemoj nikome reći” te brojnim predstavama, Katarina je i odlična pjevačica u što smo se mogli uvjeriti u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je prije nekoliko godina sudjelovala s Perom Galićem kao mentorom. Osim toga, glumica se bavi i izradom keramike koju je otkrila tijekom lockdowna. 

VIDEO Javio nam se Siniša Vuco: 'Istina je, selim se u Venezuelu, kupio sam stanove na Karibima'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:44 14.04.2023.

Dotična nema vremena biti trudna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije