Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kritičnom stanju

Za dlaku izbjegao sigurnu smrt! Miljenik žena zrakoplovom hitno prevezen u bolnicu

Foto: Profimedia
1/6
29.12.2019.
u 12:37

Glumac Zac Efron hitno je hospitaliziran nakon što se zarazio bakterijskom infekcijom koja ga je mogla koštati života.

Prava drama odvijala se proteklih dana u životu glumca Zaca Efrona. Holivudski miljenik za dlaku je izbjegao smrt nekoliko dana prije Božića. Glumac se prema pisanju američkih medija na snimanju svoje dokumentarne serije 'Killing Zac Efron' u Novoj Gvineji, zarazio smrtonosnom bakterijom sličnom tifusu.

Zrakoplovom je hitno prevezen u privatnu ratnu memorijalnu bolnicu St. Andrews u Australiji  u kojoj je proveo tjedan dana. Mediji javljaju da je glumac bio u životnoj opasnost, a iako je cijela situacija mogla završiti tragično Efron je iz bolnice otpušten u dobrom stanju, piše Mirror.

Seriju je snimao u džungli na opasnom otoku na kojem je proveo tri tjedna, a iako se pripremao na brojne rizike, nije ni slutio da će se nakon svega gledati smrti u oči i skoro umrijeti.

32-godišnji Efron slavu je stekao u mjuziklu 'High School Musical', a nakon toga glumio je i u seriji Summerland i remakeu filma Lak za kosu. Zadnju glavnu ulogu igrao je u filmu Ponovno 17, kada je glumio srednjoškolca Mikea O'Donnella.

Foto: Profimedia

Ključne riječi

Komentara 1

CI
ciarecchea
15:31 29.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije