Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravlje

Bivša Disney zvijezda više ne pije alkohol i promijenio je život

Foto: PA/Pixsell
1/4
24.09.2018.
u 20:16

Zackova transformacija, mentalna i fizička započela je 2013. kada je odlučio prestati piti alkohol.

Za razliku od ostalih dječjih zvijezda Hollywooda, glumac Zac Efron (30) odlučio je posvetiti sve svoje vrijeme zdravome životu. Zvijezda Disneyjeva filma "High School Musical" bavi se fitnessom, jede uravnoteženo i tako pokušava inspirirati druge muškarce na svome Instagramu.

Zacova transformacija, mentalna i fizička započela je 2013. kada je odlučio prestati piti alkohol. Otkad ne pije alkohol, bolje spava, ne deblja se i smanjio je rizik od raka. 

Odmor od alkohola, čak i kraći od samo nekoliko tjedana, odlična je ideja, posebno ako redovito konzumirate više od preporučene dnevne doze - kaže dr. Damon Raskin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Friday— Let’s go!🚀🚀🚀

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

 

Na pitanje kako mu je trezvenost promijenila život u intervjuu za Elle 2016. odgovorio je kako je trebao režim, raspored kao u školi.
- Moj režim do tada je bio Googlati što novine pišu o meni i tko me uslikao - rekao je Zac. 

Stručnjak za zdravo življenje i ambasador australske kampanje Ocsober, Luke Hines izjavio je kako je voda s malo soka od limuna dobar supstitut za alkohol, pogotovo ako slobodno vrijeme provodite u društvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije