Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepobjediva

Vojvotkinja Kate opet je najveća ikona ljepota, njenu frizuru i make-up Britanke najviše kopiraju

kate
Foto: Reuters/Pixell
28.12.2013.
u 15:50

Angelina Jolie Britankama je šesta ikona ljepote u 2013., a slijede pjevačice Nicole Scherzinger i Adele, koja je lani bila četrnaesta. Victoria Beckham osvojila je deveto mjesto, a deset najljepših zaokružio je 21-godišnji britanski supermodel Cara Delevingne.

U anketi Ikone ljepote u kojoj Britanke svake godine biraju pedeset najljepših žena svijeta vojvotkinja Catherine treću je godinu zaredom zasjela na prvo mjesto. Dvije tisuće anketiranih žena odlučilo je da je uvijek besprijekorna 31-godišnja Kate najveća ikona ljepote, a slijedi je drugoplasirana Beyoncé Knowles. Na trećem, odnosno četvrtom, mjestu našle su se televizijska voditeljica Holly Willoughby te Abbey Clancy, supruga engleskog nogometaša Petera Croucha, a peta najveća ljepotica je pjevačica Cheryl Cole.

Angelina Jolie Britankama je šesta ikona ljepote u 2013., a slijede pjevačice Nicole Scherzinger i Adele, koja je lani bila četrnaesta. Victoria Beckham osvojila je deveto mjesto, a deset najljepših zaokružio je 21-godišnji britanski supermodel Cara Delevingne. I dame u zrelijim godinama pokazale su se popularnima, predvodi ih na 11. mjestu 68-godišnja oskarovka Helen Mirren, Judi Dench je 32., a Sharon Osbourne 48. ikona ljepote. Među prvih dvadeset našle su se i Emma Watson, Natalie Portman, Mila Kunis, Rihanna i Michelle Obama.

Osim što su birale najljepše žene, ispitanice su također odgovarale na pitanja o ljepoti i izgledu pa je istraživanje pokazalo da ih je gotovo polovica ljubomorna na izgled slavnih osoba, dok četvrtina ispitanih u svojim idolima traži inspiraciju kako da se odijevaju i izgledaju. Čak je 42 posto anketiranih žena priznalo da ih zvijezde koje uvijek izgledaju savršeno potiču da paze na vlastiti izgled, dok ih je 18 posto odgovorilo da se mogu poistovjetiti sa slavnima.

– Vojvotkinja Catherine uvijek u javnosti izgleda besprijekorno, ali njeguje stil s kojim se može poistovjetiti prosječna osoba i u kojem može naći inspiraciju. Smeđa kosa i prirodan make-up nikad nisu bili popularniji. Većina ljepotica koje su se ove godine našle među prvih deset prirodne su brinete. No, “obične” žene ne kopiraju slijepo slavne žene. One ih ohrabruju da isprobaju nešto novo – objasnio je Simon Comins iz kozmetičke tvrtke Superdrug, koja je provela anketu.

Komentara 2

Avatar DŠ.....
DŠ.....
12:42 29.12.2013.

Da su Venezuelanke birale ikone ljepote, još bi im se i moglo povjerovati. Ali doista je neukusno kada to rade Britanke.

AL
Alberti
21:18 29.12.2013.

Venezuela je na 20. mjestu u svijetu po kolicini izvedenih plasticnih operacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije