Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživala u prirodi

Voditeljica Nove TV pokazala kako izgleda bez šminke, ne viđamo je često u takvom izdanju

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
17.06.2020.
u 19:13

Voditeljica Romina Knežić na instagramu je objavila fotografiju iz berbe trešanja, na licu nema ni trunke šminke.

Voditeljica Nove TV Romina Knežić nedavno je otvorila Instagram profil na kojem često objavljuje fotografije iz privatnog života. Romina je sada objavila fotku iz berbe trešanja na kojoj nema ni trunke šminke. 

Uz fotku je napisala: 'Kao nekad. Na trenutak biti dijete'.

Foto: Instagram screenshot

Prva fotografija koju je podijelila sa svojim pratiteljima je ona s proslave njezinog 39. rođendana, a stavila je na ovu društvenu mrežu i fotografije s putovanja i poručila: Dosta je korone. Romina je nedavno ispričala kako je iza nje težak period. Naime, prije tri mjeseca preminuo je njezin otac koji se tri i pol godine borio s teškom  bolesti - amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), za koju ne postoji lijek.

- Polako se gasio, bio je nepokretan, izgubio je govor, nije mogao gutati. Nema gdje nisam bila s tatom kako bih mu pokušala pomoći. Tek kada je  završio u invalidskim kolicima, dijagnosticiran mu je ALS - bolest od koje se pretvarate u drvo, a  mozak besprijekorno radi. Inače, po prirodi sam jako tvrdoglava i uporna i bila sam sigurna da će se dogoditi neko čudo. Ipak, bolest je bila jača.- ispričala je Romina u intervju za Gloriju

Ključne riječi

Komentara 6

RI
rimac444
22:23 17.06.2020.

Sa šminkom ili bez ima pozamašnu pozadinu.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:56 18.06.2020.

Grdo.

DO
dobarsavjet
20:51 17.06.2020.

Tko je lijep taj je lijep i bez šminke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije