Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Omiljena voditeljica iselila iz zajedničkog stana, čini se da je pukla ljubav

Foto: Instagram
1/8
17.06.2020.
u 11:33

Ivana je ranije često objavljivala fotografije iz stana koji je uredio arhitekt Ante Vrban, a par je tamo živio od prošlog ljeta. Voditeljica sada češće objavljuje fotografije s posla ili iz šetnje u prirodi sa svojim kućnim ljubimcem, psom Fridom.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i suosnivač hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandro Mur navodno više nisu zajedno.

Naime, Ivana je iselila iz stana u centru Zagreba te se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici, piše Story.hr.

Ivana je ranije često objavljivala fotografije iz stana koji je uredio arhitekt Ante Vrban, a par je tamo živio od prošlog ljeta. Voditeljica sad češće objavljuje fotografije s posla ili iz šetnje u prirodi sa svojim kućnim ljubimcem, psom Fridom. 

Mišerić i Mur potvrdili su svoju vezu u studenome 2018. godine. Voditeljica je objavila fotografiju s tada novim dečkom, snimljenu na Maldivima gdje su bili na odmoru. Napisala je: – Mozgam kaj napisati na fotku... Nekaj duboko, smiješno, simpatično... joj previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti.

Ivana je više od pet godina bila u vezi s Jurjem Hrvačićem s kojim se bila zaručila 2014. Nikada nije komentirala napise o toj svojoj vezi.
Sandro je na jednoj poslovnoj konferenciji priznao kako mu je u svibnju 2018. godine pukla ljubavna veza u kojoj je bio četiri godine i da je nakon toga pao u depresiju. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:50 17.06.2020.

Da se skupe svi bivsi frajeri sto radijskih sto TV voditeljica... bilo bi ih dovoljno za jednu politicku stranku bez koje se ne bi mogla sastaviti nova vlada! Imali bi vise clanova nego HNS i HSS zajedno!

LI
linkser2
12:38 17.06.2020.

strašno mi je žao ali... najvažnije da znamo tko je uredio stan, hehehe

ZE
Zekonja
12:34 17.06.2020.

Kod mame i tate s 4 banke, super. A posao moze odraditi i pes, zato ga i ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije