Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se vjenčanje

Marija Selak Raspudić otkrila velike planove: 'Na jesen idemo pred oltar'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
17.06.2020.
u 09:36

Par se već civilno vjenčao daleko od očiju javnosti, a njihovu tajnu sasvim nehotice otkrio je početkom travnja Nikola Grmoja.

Ljubav koja je planula između filozofkinje i bioetičarke Marije Selak Raspudić te filozofa i književnika Nine Raspudića tijekom snimanja HRT-ove emisije ''Peti dan'' uskoro će biti okrunjena i pred oltarom. Raspudići, koji su trenutačno fokusirani na politički angažman i ulazak u Sabor, nakon izbora sudbonosno ''da'' izreći će i u crkvi.

1/6

Kako piše Gloria, Marija se nada da će sa suprugom ući u Sabor, a nakon toga, ne bude li korone, najesen će s njim stati i pred oltar.

Par se već civilno vjenčao daleko od očiju javnosti, a njihovu tajnu sasvim nehotice otkrio je Nikola Grmoja koji je početkom travnja u Facebook emisiji ugostio Mariju Selak. Iako ju je Grmoja najavio pod djevojačkim prezimenom, ubrzo je na ekranu osvanuo i potpis sugovornice u kojem je potpisana s Marija Selak Raspudić.

Prije sedam mjeseci zajedno su dobili i kćer Danicu koju su protekli vikend prvi put pokazali u javnosti tijekom predstavljanja liste Mosta na kojoj su se oboje našli, Marija u prvoj, a Nino u drugoj izbornoj jedinici. – Danica je jako nasmijana beba, ali noću ne spava jer je malo muči probava pa tulumari s majkom do zore – otkrila je Marija Selak Raspudić za Gloriju.

Komentara 26

ZI
Zivac07
10:50 17.06.2020.

Predizborno obećanje: odvest ću te prid oltar!

DR
Drass79
10:26 17.06.2020.

jao jao , dijete rođeno iz grijeha, bez svetog dopuštenja katoličke crkve, i to još od takvih velikih moralista i etičara sa čvrstim katoličkim uvjerenjima i stavovima...mislim, meni se živo fućka za crkvu, ali me oduvijek zanimalo kakva je to bura u glavi likova koji će podržati Raspudića i meni lupati minuse da im je takvo Ninino ponašanje ispravno, ali ja koji samo ukazujem na to sam komunjara i jugoslaven

DU
Deleted user
10:16 17.06.2020.

liberalizam za mene, konzervatizam za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije