Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravo vrijeme

Voditeljica najavila dokumentarac o koroni: 'To će nam biti lijepa uspomena'

Hana Hadžiavdagić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
03.06.2020.
u 22:10

Hana je uz objavu, između ostalog, napisala da će situacija s koronom za nju biti jedna lijepa uspomena.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković objavila je na svom Instagram profilu kratki dokumentarac o životu u Zagrebu koji je snimila na početku epidemije. Hana je uz objavu, između ostalog, napisala da će situacija s koronom za nju biti jedna lijepa uspomena. 

"Ovaj moj mini dokumentarac o koroni snimljen je 18.04. u jeku pandemije... Znala sam da će, čim se završi priča #covid19, biti jedna lijepa uspomena na vrijeme koje smo provodili zajedno s našim najmilijima. Nisam ga htjela ranije pustiti, ali ovo je pravo vrijeme da razmislimo o ljudskosti, istinskim vrijednostima i onom što nosimo u srcima...Počeli smo biti oni stari, a promjene smo brzo zaboravili" napisala je Hana.

 

Podsjetimo, Hanu se nedavno na Instagramu osvrnula na nemire u Americi izazvane smrću Afroamerikanca Georgea Floyda, kojeg je ugušio policajac. Htjela je osuditi potez policije i zalagati se za prava Afroamerikanaca, no na kraju je izazvala podsmijeh pratitelja. Naime, voditeljica je objavila fotografiju na kojoj je potamnila kožu u Photoshopu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije