Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrudila se

U 'Životu na vagi' izgubila je gotovo rekordan broj kilograma, više ne izgleda ovako

Mirna Posavec
Foto: RTL
1/5
03.06.2020.
u 10:30

Posavec je sada objavila najnoviju fotografiju na kojoj izgleda stvarno odlično. Dokazala je da ne odustaje od treninga i rada na sebi.

Kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi'', Mirna Posavec upamćena je po gotovo rekordnom gubitku kilograma, ali i po transformaciji izgleda koja je mnoge iznenadila.

Mirna je nedavno objavila fotografiju iz teretane kojom je dokazala da još uvijek ne odustaje od treninga i rada na sebi.

Posavec je sada objavila najnoviju fotografiju na kojoj izgleda stvarno odlično. 

Foto: Instagram screenshot

"Samo nas nedaće života uče da cijenimo dobar život", napisala je Mirna citiravši Goethea. 

Podsjetimo, Mirna je u show ušla sa 135,1 kilogramom, a na finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Tako je ostvarila gotovo rekordan gubitak od 51.8 kilograma. Nakon izlaska iz showa, pohvalila se da napokon može kupiti odjeću na ženskom odjelu.

"Možda zvuči blesavo, ali ne mogu opisati kako je lijepo kupiti traperice i kožnu jaknu. Mogla sam to i prije, ali ne na ženskom odjelu", napisala je presretna Mirna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije