Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi smo čekali

Maja Šuput presretna: 'S najvećim veseljem konačno objavljujem'

Foto: Screenshot
1/11
03.06.2020.
u 08:00

Kanije je objavila još par fotki iz studija i zapitala pratitelje misle li da se radi o novoj veseloj pjesmi ili pak baladi.

Maja Šuput ponovno ima razloga za slavlje. Nakon što je početkom prošlog mjeseca proslavila prvu godišnjicu braka, 40-godišnja domaća pjevačica s najvećim veseljem, kako je sama naglasila, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila novu vijest.

1/9

"Napokon! S najvećim veseljem konačno objavljujem da sam snimila novu pjesmu. Ovo je definitivno najljepša pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu dočekati da ju čujete! Bit će to jedno lijepo iznenađenje, a tek spot... Uglavnom, konačno sam imala vremena da napravim ono što sam dugo htjela", napisala je uzbuđena pjevačica ispod fotografije iz glazbenog studija.

Foto: FIBA/Screenshot

Kanije je objavila još par fotki iz studija i zapitala pratitelje misle li da se radi o novoj veseloj pjesmi ili pak baladi.

Da ova vijest nije razveselila samo Maju već i mnogobrojne obožavatelje, govore i komentari. 

"Jedva čekam čuti", "Pripremam zvučnike", "Jako se veselim", samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:24 03.06.2020.

Ako ovakve "vijesti" zanimaju narod....onda "Laku noc" Hrvatska!

PE
Perspektivan
08:19 03.06.2020.

Ja mislio da ocekuje dijete!

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
08:48 03.06.2020.

A ja pomislio da vise neće daviti pučanstvo svojim bizarnim životom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije