Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentina baus

Voditeljica Dnevnika Nove TV objavila urnebesni video: 'Radio je to za vrijeme live prijenosa'

Valentina Baus i DIno Goleš
Foto: Nova TV
1/13
18.05.2023.
u 08:22

Ovaj put objavila je video na kojem ona i kolega Dino Goleš čitaju vijesti o cijeni trešanja u Hrvatskoj, a u pozadini se vidi kako se jedan od njihovih kolega isteže. Riječ je o novinaru Vladi Bobanu, koji se odlučio malo razgibavati tijekom live prijenosa.

Valentina Baus, voditeljica Dnevnika Nove TV, često na svom Tik Tok profilu nasmijava videima iz studija. Ovaj put objavila je video na kojem ona i kolega Dino Goleš čitaju vijesti o cijeni trešanja u Hrvatskoj, a u pozadini se vidi kako se jedan od njihovih kolega isteže. Riječ je o novinaru Vladi Bobanu, koji se odlučio malo razgibavati tijekom live prijenosa. 

"Naš Vlado Boban našao je malo vremena pod Dnevnikom i za razgibavanje", napisala je Baus u opisu videa koji je skupio više od 50.000 pregleda. 
Brzo su krenuli i komentari pratitelja. 

"Valentina, ti si kraljica TikToka", "Baš gledam ovo jučer, kralj", "Kraljina", pisali su. 

@valentinabaus #fyp #croatia #viralvideo #tiktok #tiktok #television #novatv #host #media #zagreb #journalist #happy #viral #gym ♬ original sound - Valentina B.

 

Podsjetimo, Baus je nedavno podijelila video koji je nastao za vrijeme jedne pauze. Naime, ona i kolega Dino Goleš odlično se slažu, a vole se i šaliti. 

– Vidiš da se linjaš – rekao je Dino Valentini. 

– Linjam se??? – upitala ga je ona s nevjericom u očima, dok se Dino počeo glasno smijati. 

– Je li to moguće? – pitala se voditeljica i kazala da nema komentara. 

@valentinabaus #fyp #croatia #viralvideo #tiktok #television #novatv #host #media #zagreb #journalist #happy #video #viral #spring #fashion #hair ♬ original sound - Valentina B.

 

U opisu videa napisala je: "Dino zeza pod pauzom Dnevnika. Kaže linjam se. Cure, je l'' i vama ispada kosa u proljeće?" 
Dino i Valentina osvojili su 2022. Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine. Tada su voditelji otkrili kako izgleda jedan njihov radni dan. 

– Dan započinje jutarnjim kolegijem, nakon toga kreću sati telefoniranja i odlaska na teren kad snimamo izjave. Poslijepodne se vraćam u redakciju i slažem prilog, pa montaža i finaliziranje ideje, a nerijetko jurim i na javljanje uživo. Sad tome dodajte i vođenje Vijesti u 14 ili Večernje vijesti – tako izgleda dan bez Dnevnika. Mnogim mojim bližnjima to zvuči stresno jer stalno imate sat iznad sebe koji kuca s rokovima, a morate biti odlični jer televizija ne prašta. Ipak, u danima kad vodim Dnevnik situacija je nešto drukčija. Uz pripreme za vođenje Vijesti u 14 i 17 treba nadodati i govorne vježbe i „generalnu probu“ s fonetičarkom Gabrijelom Kišićek. Za središnju emisiju prilagođavamo i pišemo najave, smišljamo s dnevnim urednicima što možemo ponuditi drukčije, prije početka emisije imamo probu s fonetičarkom i tek onda, u 19.15, kreće pravi posao – izjavio je Dino. 
Valentina je rekla kako je sve dosta nepredvidljivo. 

– Uh, kod nas je to sve dosta nepredvidljivo. Nekad smo voditeljski par u Dnevniku, nekad vodimo samo Vijesti u 14 sati ili Večernje vijesti oko 23 sata, a nekad smo reporteri. Volim da su dani drukčiji i da nije sve uvijek „po šabloni“. Kada vodimo Dnevnik, dođemo na posao, dogovaramo se kako ćemo i što napraviti tog dana, naravno – šminka, frizura, odijevanje – to je nešto na što ja puno više vremena potrošim od Dine – priznala je.
Baus je tada otkrila i kakvi su joj se gafovi dogodili. 

– Bilo je gafova, doduše ne nekih velikih, ali sjećam se da sam jednom u javljanju uživo zaboravila naziv kazališne predstave na kojoj sam tada bila, jednom su me uključili u Dnevnik i upravo u tom trenutku je pukla veza između mene na terenu i studija… U takvim situacijama treba koliko-toliko biti smiren, ne paničariti i biti spreman reagirati u trenutku.

U 'U povjerenju s Nevenom Ciganovićem' stiže najomiljeniji hrvatski političar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije