Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebno istaknula crveni ruž

Viktorija Rađa oduševila pratitelje novom fotografijom, pišu joj: 'Ovo je za uokviriti'

Foto: Instagram
1/15
12.11.2022.
u 16:40

Bivša manekenka i misica podijeila je fotografiju na kojoj je pozirala tako da joj je s+zraka sunca padala preko lica, a ovom objavom oduševila je obožavatelje.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe, bivša manekenka i misica Viktorija Rađa na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala tako da joj je zraka sunca padala preko lica, a posebno se isticao crveni ruž. 

- Nešto pametno, mudro i bitno… - napisala je u opisu fotografije te dodala da se zabavlja. U komentarima su joj se javili obožavatelji koji su joj ostavili komplimente. „Opala“, „Ovo je za uokviriti“, pisali su te ostavili emotikone srca.

Podsjetimo, Viktorija često objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama. Sa svojih 30.000 pratitelja dijeli različite događaje, poput fotografija s putovanja i druženja s obitelji i prijateljima. Tako je nedavno otkrila da je srela poznatu glumicu Leslie Mann te se fotografirala s njom, no nije otkrila gdje. Sudeći po okruženju koje se vidjelo na fotografiji, radilo se o nekom modnom dućanu. Na snimci je napisala 'Ona je sve to' te označila slavnu glumicu. Zajedno su pozirale nasmijane i dobro raspoložene.

Rađa je nedavno podijelila i fotografiju s koncerta na kojem je zapjevala s glazbenikom Jolom

- Otvori mi vrata nemoj pitat za mene, o ne ne ne ne ne -  napisala je u opisu fotografije na kojoj se vidi kako se zabavlja te kako se prisjetila nekih drugih dana. Naime, Viktorija se okušala u pjevačkim vodama i snimila pjesmu Nema veze.

VIDEO Severina povodom Dana grada Koprivnice napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije