Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZLASKA

Veljaču dočekalo iznenađenje u Beogradu: 'Kad frajer dođe kući u odijelu od sinoć'

Jelena Veljača
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
30.05.2020.
u 16:34

- Ono kad frajer dođe kući u 10:28 u odijelu od sinoć pa donese cvijeće kao da mu oprostim. I pjeva. Evo, i kaj sad da radim, kako da se iselim - napisala je Jelena pokraj fotografije na kojoj pozira njen prijatelj Ljubomir Dorotić s buketom cvijeća u ruci

Jelena Veljača na Instagramu se pohvalila kako je jedva dočekala nakon mjeseci izolacije ponovno doći u Beograd, a tamo su je dočekali njeni brojni prijatelji. 

Foto: Instagram screenshot

Na Instagramu se pohvalila veselim izlaskom u društvu prijateljice, a nakon izlaska ispred zgrade ju je dočekao nesvakidašnji prizor. 

Foto: Instagram screenshot

- Ono kad frajer dođe kući u 10:28 u odijelu od sinoć pa donese cvijeće kao da mu oprostim. I pjeva. Evo, i kaj sad da radim, kako da se iselim - napisala je Jelena pokraj fotografije na kojoj pozira njen prijatelj Ljubomir Dorotić s buketom cvijeća u ruci.Ljubomir je televizijski i kazališni producent s kojim se naša glumica i scenaristica intenzivno druži u posljednje vrijeme. 

Jelena Veljača
1/11

- Ovakvom frajeru sve se oprašta, kad god došao, dobrodošao - samo je jedan od oduševljenih komentara Jeleninih prijateljica, neđu kojima je bila i Ella Dvornik. 

Ključne riječi

Komentara 20

DO
Domumom
16:54 30.05.2020.

Nije mi jasno u čemu je poanta ovog članka. Ovo je previše.

ST
stefj
17:16 30.05.2020.

To je osoba koja štiti prava žena u Hrvatskoj?

DI
Diesel
17:22 30.05.2020.

Nives je za tebe kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije