Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni tata

Vedran Ćorluka preslatkom objavom se oglasio nakon vijesti da njemu i Franki uskoro stiže prinova

Dubrovnik: Zaljubljeni Vedran ?orluka i Franka Bateli? uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/15
25.05.2022.
u 11:01

Pjevačica Franka Batelić (29) iznenadila je pratitelje na Instagramu sretnom vijesti. Naime, Franka i njezin suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka (36) uskoro će postati roditelji drugi put.

Pjevačica Franka Batelić (29) iznenadila je pratitelje na Instagramu sretnom vijesti. Naime, Franka i njezin suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka (36) uskoro će postati roditelji drugi put.

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor ce na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu- napisala je Franka uz niz fotografije na kojima s osmjehom na licu pozirala u bijeloj haljini koja je istaknula njezin trudnički trbuščić. 

Foto: Instagram

Nakon objave sretne vijesti na Instagramu se oglasio i Vedran koji je podijelio Frankine fotografije na story i uz objavu stavio emotikone srca i trudne žene, a potom je objavio i kratki sebe i sina Viktora u laganoj šetnji u društvu njihovog kućnog ljubimca Oskara.

Foto: Instagram
Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. 

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.

Par se prije tri godine obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi. Početkom siječnja 2020. godine rodila je sina Viktora.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Komentara 2

NE
neberemed
12:14 25.05.2022.

ljudi moji,opet će krenut pandemija šećerne bolesti od svih tih preslatkih objava nebitnih osoba,ko to može podnijet?

Avatar BayazFirstMagi
BayazFirstMagi
11:28 25.05.2022.

Pametni ljudi. Nema biološki sat pauzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije