Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA 2017

Videovezom u HNK su se javili i Halle Berry i Goran Višnjić

Halle Berry i Goran Višnjić
Foto: Screenshot
1/4
12.03.2018.
u 13:17

Nakon stanke, 2014.. dodjela postaje još glamuroznija, Seve je ne propušta ni na štakama, a 2015. Mate Rimac postaje prezenter na biciklu

Nakon devet godina stanke, 2014. godine vratila se prestižna nagrada Večernjakova ruža u kojoj su naši čitatelji odabrali najbolja ostvarenja u 2013. godini.

S operacije na crveni tepih

Povratak dodjele podržali su brojni poznati gosti kao što su Ivana Paradžiković, Danijela Trbović..., a posebnu pažnju privukla je Severina koja nije željela propustiti događaj jer je bila nominirana za glazbenicu godine, iako je imala operaciju koljena pa se na crvenom tepihu pojavila sa štakama. Glazbenicima godine proglašeni su 2Cellos, a najboljom radijskom voditeljicom Barbara Kolar. HRT-ova emisija “Ples sa zvijezdama” proglašena je najboljom radijskom i TV emisijom. Novo lice godine bili su Mejaši. Ivana Paradžiković bila je TV lice godine, a najbolje glumačko ostvarenje ostvario je Mustafa Nadarević. Poseban gost iznenađenja na dodjeli u HNK bio je Goran Višnjić (također osvajač Večernjakovih ruža) koji se videovezom javio iz Los Angelesa sa snimanja serije ”Extant”, a gledatelji su ostali u šoku kada se s njim na ekranu pojavila hollywoodska glumica Halle Berry (glumila je s njim u seriji) koja je publici i gledateljima poželjela dobru večer na hrvatskom jeziku. Još jedan prezenter koji je ostavio jak dojam, ali godinu kasnije na dodjeli Ruže za 2014. godinu, bio je Mate Rimac koji se pozornicom u zagrebačkom HNK provozao električnim biciklom Greyp, svojim izumom.

Andrija Jarak osvojio je tada Ružu kao televizijska osoba godine, Mislav Togonal kao radijska osoba godine, Areta Ćurković za televizijsko glumačko ostvarenje godine, za glazbenika godine izabrana je Vatra.

Visoka gledanost prijenosa

Novo lice godine bila je Jelena Pajić, za televizijsku emisiju godine izabrana je “Tvoje lice zvuči poznato”, dok je za radijsku emisiju godine slavila “U mreži prvog”. Dodjela je otvorena nastupom slovenske akrobatske skupine Slovenija Magic Theatre. Nastupali su Elemental, Natali Dizdar i Željko Bebek... pravi spektakl. Da je riječ o najočekivanijem događaju godine, pokazali su brojni gosti na crvenom tepihu i gledatelji HRT-a jer obje su se dodjele prenosile uživo. Tako će biti i 16. ožujka kada se dodjeljuje Ruža za 2017. godinu.

Halle Berry i Goran Višnjić
1/4

Komentara 7

CV
cvikcange
14:56 12.03.2018.

A vi u VL imate čudne primisli! Pitam jel Severina može pod oprat na jednom koljenu. Ne znam što ste si vi umislili na pitanje jel joj drugo koljeno čitavo

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
13:22 12.03.2018.

Bas si pasu po prezimenima.

Avatar ivo587
ivo587
15:11 12.03.2018.

Kad ti kontrolirani i cenzuristički nastrojeni mediji u hr daju ružu to mora da znači puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije