Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktorica samo na papiru

Vampirica Olja o sudskom postupku: Izašli smo iz svega kao teški gubitnici i na kraju lopovi

Foto: Instagram
1/7
01.10.2020.
u 08:25

Prije pet godina Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv Olje i njezina supruga koji je u međuvremenu preminuo.

Olja Einfalt privukla je pozornost svojim sudjelovanjem u showu "Večera za 5 na selu". Splitska umjetnica i dizajnerica nakita koja sebe zove i vampiricom u studenome odlazi na ročište na sud zbog optužbi za gospodarske malverzacije. Tereti je se da je iz više tvrtki "isisala" 17 milijuna kuna. Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je prije pet godina optužnicu protiv Olje i njezina supruga koji je u međuvremenu preminuo i postupak protiv njega više se ne vodi.

– Tu se radi o firmi Kasteli, kojoj sam bila direktorica samo na papiru. Ali nisam ja vodila poslovanje, nego suprug. Iako, sad je ružno da pričam o poslu koji je on vodio jer je preminuo. U toj firmi bavila sam se isključivo dizajniranjem odjeće i tekstila te sam putovala izvan granica Hrvatske. Nisam imala doticaja s rukovođenjem firme u tom smislu – kaže Olja za 24 sata. Kaže kako sada izgleda kao da su ona i suprug izvukli silne novce, ali tvrdi da novca nema nigdje. Olja tvrdi da im je firma bila u minusu, borili su se da održe poslovanje, ali tvrdi da nikakav novac nisu izvukli niti su se obogatili.

– Što sam sad trebala biti na Bilicama? Taj proces bio je bolan i za supruga Marka i za mene. Godine smo ulagali u svoj rad i to je propalo. To je teška situacija, borili smo se. Suprug se od svega toga razbolio. Izgubila sam supruga i posao. Izašli smo kao teški gubitnici i na kraju lopovi. Teško mi je – kaže Olja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije