Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišao u Ameriku

Sjećate li se Tina? Evo kako danas izgleda član nekad popularnog hrvatskog benda

Foto: Screenshot/youtube
1/7
30.09.2020.
u 19:08

Saša Lozar i Damir Kedžo posvetili su se solo karijerama koje još uvijek uspješno grade dok je Tin Samadržić nestao iz javnog života. Danas živi svoj američki san u New Yorku.

Prije točno 17 godina Hrvartsku je zatresla groznica boy benda 'Saša,Tin i Kedžo'. Sudionici prvog reality showa Sory Super Nova postali su preko noći popularni, a njihova pjesma '365' još uvijek odvzanja u ušima mnogih koji su tada bili u tinejdžerskoj fazi.

1/10

Iako su djelovali samo godinu dana dečki su uspjeli u tom periodu snimiti i album naziva 'Instant', a nakon instant slave svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša Lozar i Damir Kedžo posvetili su se solo karijerama koje još uvijek uspješno grade dok je Tin Samadržić nestao iz javnog života. Nekoliko godina radio je kao direktor hotela Amor na Braču, a zatim se preselio u Ameriku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tin danas živi svoj američki san u New Yorku, a kako izgleda njegov život 'preko bare' svojim pratiteljima često otkriva putem svog Instagrama. Od sudjelovanja u showu Story Super Nova nije se puno promijenio. Jedina razlika očituje se u bradi koju prije nije imao, a sada ju ponosno nosi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Unatoč pandemiji koronavirusa Tin je ovo ljeto uspio stići u Lijepu našu, a tijekom odmora posjetio je Supetar na Braču te Split. Posljednju fotografiju na društvenim mrežama objavio je jučer kada se pohvalio prvim danom škole dječaka Elana koji mu je očito jako prirastao srcu jer fotografije njihovog zajedničkog druženja često objavljuje na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zzzz
Zzzz
19:34 30.09.2020.

Damiru Kedži i Saši Lozaru također bi bilo pametnije da se uhvate lopate, već 20 godina tandrče i nisu postigli apsolutno ništa, nitko ih ne sluša niti itko zna njihove pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije