Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
različiti ukusi

Nakon komentara o haljini, o svemu se oglasila i Čeljuska: 'Ova situacija nešto je čemu su samo žene izložene'

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
30.09.2020.
u 14:24

Dok su jedni hvalili njezin modni odabir, drugi su bili oprečnog mišljenja, a sada se o cijeloj situaciji oglasila i Tončica.

Nakon što se u sinoćnjoj HRT-ovoj emisiji ''U svom filmu''  urednica i voditeljica Tončica Čeljuska pojavila u haljini boje fuksije, brzo je postala glavna tema komentara na društvenim mrežama. Dok su jedni hvalili njezin modni odabir, drugi su bili oprečnog mišljenja, a sada se o cijeloj situaciji oglasila i Tončica. 

– Konkretno sam odlučila odjenuti tu haljinu jer mi se svidjela boja i odlično se uklopila u scenografiju. Kada sam sjela, haljina je otkrila možda koji centimetar više nego što sam očekivala, ali ne vidim da je to toliki problem i takva tema. Mene osobno više zanima sadržaj emisije i uvijek sam na to fokusirana. No dobro, ukusi su različiti pa vidim da se mnogima styling dopao, dok ga drugi osporavaju. S druge strane, ova situacija je nešto čemu su samo žene izložene – komentiranje dekoltea, svakog kilograma više ili manje, svake nove bore, bez obzira na to što radiš i kako radiš. Muškarci su toga pošteđeni, nikad nećete pročitati tekst o tome kako je izgledao ovaj ili onaj na javnoj sceni – kazala nam je urednica i voditeljica. 

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
1/14

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji Jadranka Kosor govorila je o svojoj novoj biografiji "Premijerka: zapisi one koja nije htjela biti zapisničarka" te je pritom spomenula kako je odrastala bez oca i dobrim dijelom bez majke, a potom se osvrnula i na razdoblje nakon obnašanja funkcije premijerke.


Ključne riječi

Komentara 28

KG
KG002
15:04 30.09.2020.

Radi se o tome da jedna profesionalna voditeljica ne izbacuje sise u prvi plan jer bi sadržaj njene emisije trebao biti važniji od ambalaže u kojoj ga prezentira. Možda je problem u slabijoj gledanosti ove teško probavljive emisije....Samo ne znam koju su publiku htjeli privući tim dekolteom? Napaljene penziće?

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:41 30.09.2020.

"Muškarci su toga pošteđeni, nikad nećete pročitati tekst o tome kako je izgledao ovaj ili onaj na javnoj sceni". Pa, taj narativ uglavnom same zene forsiraju! Pogledajte samo saborske zastupnice... Nema dana bez komentara o modnom odabiru neke saborske zastupnice, to je mnogo vaznije od onoga sto imaju za reci u Saboru! Pa onda pogledajte tko su autori tih clanaka... skoro iskljucivo zene! I onda naricu okolo kako ih se promatra samo kao seksualne objekte! Drage dame, dajte se saberite malo...

TA
Talleyard
15:56 30.09.2020.

Stara kokoš koja ne može više ni snjeti jaje bi izigravala mladu kokoš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije