Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirani čakovčanin

Pobjednik Masterchefa na Tajlandu vodi uspješan biznis, ima 25 zaposlenika i sudjeluje u novom showu

Foto: Instagram
1/6
01.10.2020.
u 08:00

Nakon pobjede u Masterchefu radio je neko vrijeme s Dinom Galvagnom i onda je odlučio okušati sreću u Aziji.

Sa samo 22 godine Nikola Lesar iz Čakovca pobijedio je u hrvatskoj verziji “Masterchefa” koja se tada prikazivala na Novoj TV. Od tada je prošlo osam godina tijekom kojih je Nikola uz mukotrpan rad i učenje ostvario svoj san.

1/6

Preselio se u Tajland gdje na otoku Phuket nedavno otvorio i svoj drugi restoran, a sada drugi put sudjeluje kao natjecatelj u showu The Iron Chef koji gleda više od pet milijuna ljudi. – Ponovno sam u areni Iron Chefa, drugi put u svojoj karijeri. Do sada iza sebe imam pobjedu u Masterchefu u Hrvatskoj, dva Iron Chef Thailand natjecanja, LeCordon Bleu diplomu i iza mene su i četiri uspješna restorana u stranoj zemlji i sve to sam uspio do svoje 30 godina! I ovdje se neću zaustaviti! – poručio je Nikola.

Dodao je i kako treba živjeti svoje snove i imate petlje jer bez toga nema uspjeha. Nakon pobjede u Masterchefu radio je neko vrijeme s Dinom Galvagnom i onda je odlučio okušati sreću u Aziji. Nije mu bilo lako i jezik je bila jedna od barijera pogotovo kad bi išao u nabavku robe na tržnice, ali odustajanje nije bilo opcija i tu barijeru je svladao. Sada vodi uspješan ugostiteljski biznis i ima 25 zaposlenika i veseli se svakom novom izazovu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije