Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže i prinova

Uskoro se ženi sin Đorđa Balaševića, a otkriveni su i detalji svadbe na kojoj će biti 200 uzvanika

Foto: Instagram
1/5
07.06.2022.
u 21:05

Aleksa Balašević i njegova zaručnica Nikolina će se vjenčati 25. lipnja, a zaručili su 2019. godine u Nazaretu.

Aleksa Balašević i njegova zaručnica Nikolina vjenčat će se 25. lipnja u Srijemskoj Kamenici, a na svadbu je pozvano 200 uzvanika. Sin pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere organiziranje vjenčanja je u potpunosti preuzeo na sebe jer je njegova zaručnica u visokoj trudnoći.

- Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabavljati tamburaši. Nakon ceremonije vjenčanja koja će biti organizirana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend - prenosi Blic detalje vjenčanja koje otkriva izvor blizak obitelji Balašević.  Prošli mjesec Aleksa je na društvenim mrežama podijelio vijest kako će postati tata.

- Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je Aleksa. S Nikolinom se zaručio 2019. godine u Nazaretu.

- Šest mjeseci čekao sam blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke dobili smo i sada čekamo blagoslov za vjenčanje – izjavio je tada Aleksa za srpsko izdanje Glorije.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

 

Ključne riječi

Komentara 2

CE
centirion
21:16 07.06.2022.

"Vesti"

Avatar jeremija1
jeremija1
21:48 07.06.2022.

Oćemo još ! Još daj, kaj čekaš ? Daj ono o bratu od tetke ! To su te vrednosti iz regijona,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije