Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 90. godini

Umrla glumica Doris Roberts, "Raymondova mama"

Doris Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 09:32

Doris Roberts osvojila je četiri Emmyja za najbolju glumicu za briljantnu žensku sporednu ulogu Marie Barone, Raymondove majke, koju je igrala devet sezona.

Američka glumica Doris Roberts, zvijezda televizijske serije "Svi vole Raymonda", preminula je u 90. godini u Los Angelesu.

Doris Roberts osvojila je četiri Emmyja za najbolju glumicu za briljantnu žensku sporednu ulogu Marie Barone, Raymondove majke, koju je igrala devet sezona.

"Doris Roberts imala je zadivljujuću energiju i duh. Nikad nije stala. Bilo da je bila mentorica mladom glumcu ili radila za brojne humanitarne udruge, sve je radila s velikom ljubavlju za život i ljude", kazao je Ray Romano, koji joj je u hvaljenoj seriji glumio sina Raymonda.

"Ovo je kraj jedne ere", kazala je Patricia Heaton koja je u "Svi vole Raymonda" igrala njezinu snahu.  

Doris Roberts, u karijeri koja je počela 1969. godine, nastupila je u 34 filma, a glumila je i u serijama "Uvod u anatomiju" i "Očajne kućanice". 

>> Dječak iz serije "Svi vole Raymonda" počinio samoubojstvo

Komentara 2

Avatar fijolica
fijolica
11:35 19.04.2016.

Počivala miru Božjem. Izuzetna glumica!

DO
dommar36
10:00 19.04.2016.

steta. .bila mi je full draga....al 90 god...vise nego dosta...pocivala u miru i hvala ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije