Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U automat klubu Wettpunkt održana nagradna igra 13. plaća

Automat klub Wettpunkt (1)
Foto: Automat klub Wettpunkt
1/3
PR
Autor
PR članak
10.01.2011.
u 09:00

Zanimljivo je spomenuti da Wettpunkt ima 5 različitih Jackpotova na aparatima

Nagradna igra 13. plaća u Wettpunkt automat klubu se nastavlja! I ovog utorka izvlači se dvoje sretnih dobitnika a svaki će osvojiti  nagradu od 5.000,00 kuna promo. Izvlačenja se održavaju svakog utorka i subote, u 20:00 sati a nagradna igra traje do 15. veljače 2011. godine.

Kako bi i Vi postali sudionik nagradne igre, dovoljno je da iskoristite playable ticket u iznosu od 50,00 kuna koji se može podići na glavnoj blagajni Automat kluba, nakon čega preuzimate kupon koji sadrži Vaše osobne podatke(Ime i prezime, adresu te kontakt broj) koji potom ubacite u kutiju predviđenu za izvlačenje kupona. Važno je napomenuti da nagradu može preuzeti samo dobitnik koji je prisutan u trenutku izvlačenja.

Dođite i provjerite da li ste baš Vi sretan dobitnik i uživajte u ugodnoj atmosferi, veselom osoblju te bogatoj ponudi bara '24 Hours' koji svim svojim posjetiteljima uz raznoliku ponudu nudi i posebne popuste; utorkom i srijedom točeno pivo po promo cijenama, domaća žestoka pića po cijeni od 8,00 kuna, petkom i subotom sve koktele u pola cijene ili jednostavno okušajte svoju sreću na jednom od 176 aparata za igru i 4 elektronska ruleta uz osiguran prostor za pušenje.  

Stoga nemojte čekati i posjetite nas već danas!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?