Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA NOGOMETAŠA

Trudna Izabel Kovačić pozirala na Kornatima, fanove zanima samo jedna stvar: 'Zašto ga skrivaš?'

Izabel Kovačić
Foto: Instagram
1/7
26.08.2020.
u 11:35

Izabel i Mateo broje posljednje dane godišnjeg odmora na Kornatima, a Izabel je proteklih dana objavljivala fotografije na kojima je u prvom planu njeno lice. Na posljednjoj fotografiji vidi se cijella figura, no trbuščić je strateški pokrila tkaninom koju je držala u ruci

Izabel Kovačić, lijepa supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea nedavno je objavila kako je trudna, a otkrila je i kako će njihovo prvo dijete biti dječak. Od objave trudnoće u lipnju Izabel je objavila nekoliko fotogafija, a čini se kako na svakoj skriva trudnički trbuščić. 

Fanovi su primijetili kako ga je pokazala samo jednom, i to kada je krajem lipnja najavila vlastitu novu kolekciju brenda dječje odjeće od organskih materijala, koji je pokrenula sa svojom sestrom.

Izabel i Mateo broje posljednje dane godišnjeg odmora na Kornatima, a Izabel je proteklih dana objavljivala fotografije na kojima je u prvom planu njeno lice. Na posljednjoj fotografiji vidi se cijella figura, no trbuščić je strateški pokrila tkaninom koju je držala u ruci.

Foto: Instagram screenshot

- Zašto skrivaš trbuh, pitao ju je jedan pratitelj, a u komentarima su se javili i drugi koje je zanimala ista stvar. No, Izabel im nije odgovorila. 

Izabel Kovačić
1/8

Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, gdje Mateo igra za Chelsea, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije