Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HVALA SVIMA'

Goga iz 'Braka na prvu' pokazala sina i otkrila njegovo ime

Gordana Marelli i Adam Kromer
Foto: Instagram
1/5
26.08.2020.
u 08:25

Noel i ja smo dobro i uskoro idemo doma iako nam je i ovdje lijepo, jer se stvarno svi dobro brinu o nama - napisala je Goga pokraj fotografije iz rodilišta. Ubrzo su uslijedile brojne četsitke i komentari njenih pratitelja.

Gordana Marelli i Adam Kromer, par koji se upozno u RTL-ovom showu "Brak na prvu" nedavno je dobio dijete, a Goga je pratiteljima na Instagramu otkrila kako se dječak zove Noel. 

- Hvala svima na brojnim porukama, čestitkama i lijepim željama... Noel i ja smo dobro i uskoro idemo doma iako nam je i ovdje lijepo, jer se stvarno svi dobro brinu o nama - napisala je Goga pokraj fotografije iz rodilišta. Ubrzo su uslijedile brojne četsitke i komentari njenih pratitelja. 

Foto: Instagram screenshot

-  Sada vidiš kako si blagoslovljena... Čestitam od srca ponosnim roditeljima, a tebi brzi oporavak... Puno zdravlja, sreće i bezbrižno djetinjstvo - bio je jedan od njih. 

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para rodila se nakon što su oboje sudjelovali u showu "Brak na prvu", a da su zajedno otkrili su gledateljima i ostalim sudionicima u finalnoj emisiji i tim priznanjem iznenadili su mnoge.

Gordana Marelli i Adam Kromer
1/7

Adam je iz rodne Baranje ubrzo preselio u Zagreb kako bi živio s Gogom, a prinova je na najljepši način zaokružila njihovu ljubavnu priču, a hoće li se par i vjenčati u intervju koji nam je dala nakon završetka showa Goga je rekla:

- Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...

Goga iz prijašnjeg braka ima 16-godišnjeg sina i kaže kako se on i Adam odlično slažu.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kana
10:40 27.08.2020.

Nek se iz ničega stvorilo nešto, ljudi našli sreću , pa neka ih i dalje prati , sa njihovim bebačem .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije