Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne voli se eksponirati

Luka Modrić konačno pokazao sestru Jasminu pa joj uputio i posebnu čestitku

Foto: Instagram
1/6
26.08.2020.
u 09:28

Često pozira sa sinom Ivanom, kćerima Emom i Sofijom i suprugom Vanjom, a sada je pratitljima pokazao i svoju sestru Jasminu.

Luka Modrić na svom Instagramu nerijetko objavljuje i fotografije svoje obitelji. Često pozira sa sinom Ivanom, kćerima Emom i Sofijom i suprugom Vanjom, a sada je nogometaš više od 18.6 milijuna pratitelja na Instagramu pokazao i svoju sestru Jasminu. - Sretan rođendan, seko - napisao je Luka uz njihovu zajedničku fotografiju proslave Jasmininog 31. rođendan. Osim Jasmine, Luka ima i sestru Dioru, a i ona, baš kao i Jasmina, ne voli medijsko eksponiranje.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Modrić je ljetni odmor proveo s obitelji u rodnom Zadru gdje je punio baterije za nove sportske uspjehe. Na ljetovanju se družio i s prijateljem Markom Oštrićem kojem je Luka bio kum na vjenčanju.

Ključne riječi

Komentara 18

IJ
Istina_je_bolna
10:36 26.08.2020.

Velik si, kapetane! Najveci! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

ND
Nikola_dm
11:12 26.08.2020.

Normalan čovik!

KA
kacavenda
11:45 26.08.2020.

Kralj🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije