Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli putovati

Tončica Čeljuska javila se iz Švicarske, posjetila je kćer i unuku te pokazala kako grad u kojem žive izgleda u vrijeme adventa

Foto: Instagram
1/9
23.12.2022.
u 08:20

Tončica na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke iz Zuricha, a pokazala je božićnu atmosferu u tom gradu.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska (53) već neko vrijeme boravi u Švicarskoj gdje živi njena kći Anuška. Tončica na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke iz Zuricha, a pokazala je božićnu atmosferu u tom gradu. 

- U doba zimskog solsticija. Za najkraćih dana u godinu kada nam je svjetlo najpotrebnije. Divni su ti običaji da svijetlimo u tim ranim večerima kada je već u 5 popodne mrkli mrak. Znamo uskoro će Božić i doći će nam Svjetlo svijeta - stoji uz video u kojem urednica i voditeljica govori kako je taj grad predivan u vrijeme adventa. 

 

Anuška u Zurichu živi sa suprugom i kćerkicom Amelie, a Tončica se 2018. pohvalila da je postala baka. 

- Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila - napisala je tada.  Osim Anuške, Tončica ima i mlađu kći Tihanu koju je također dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom od kojeg se razvela prije više od osam godina.

Čeljuska  je nedavno otputovala u Beograd i pokazala je kako uživa u ovom gradu poznatom po bogatom noćnom životu - Vidjeti ljude onakvima kakvi jesu, kakvima sebe zamišljaju, kakvima žele biti. Biti svjedok, prijatelj, sudac, sudionik. Da zabilježe njihov trenutak - citirala je voditeljica Annie Leibovitz i dodala hashtagove #fotobykori#frendsforever #beogradnocu. Za selfi koji je objavila uz ovaj citat dobila je brojne komplimente kako je lijepa. Tončica Čeljuska velika je zaljubljenica u putovanja, a početkom ove godine objasnila je u jednoj objavi što je tako čarobno u putovanjima. 

- Ono što je čarobno u putovanju: odlazite kao jedna osoba, a vraćate se kao potpuno druga. Jer ništa nas toliko ne mijenja kao putovanje. Percepcija vam je izoštrena, jer ste u novim okolnostima. “Vaš” život je ostavljen u rodnom gradu, vi ste drugdje i pokušavate shvatiti ! Dobivate novu perspektivu, otkrivate nove ljude, ako imate sreće možda se i zaljubite…Zato kad god i u kojim god okolnostima treba putovati. Do susjednog sela, grada, države, kontinenta. Nije toliko bitno gdje, bitno je da tamo niste bili, da upoznajete nove svjetove. Putovati znači spoznati, zavoljeti, živjeti! - poručila je HRT-ova voditeljica. 

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez



 

Ključne riječi

Komentara 8

VI
Vinogradsja
11:02 23.12.2022.

I ja sam bio u Schweiz 🇨🇭 i niste o tome pisali.

WA
wannabenovinari
10:46 23.12.2022.

Toliko je iskonturirana da izgleda kao silikonska lutka 🤦‍♂️

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:04 23.12.2022.

Jel ima negdje njena slika onako, malo slobodnija, ko Ivane K. ili Nives C.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije