Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA CJEPIVO

Tihana Lazović otkrila koliko se puta testirala na koronu! Brojka će vas zapanjiti

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
14.01.2021.
u 16:00

Recimo u Estoniji boli jako, Srbi su cool,  Bosanci nešto traže da ti stoji štapić par sekundi ali ne boli, i Hrvati su isto ok što se bolova u nosu tiče. Isuse, kad ćemo se više cijepiti ili vakcinisati,  svejedno mi je, napisala je Tihana.

Zadarska glumica Tihana Lazović na Facebooku je objavila kako je uskoro čeka 20. testiranje na prisutnost koronavirusa. Kako je napisala Tihana, dosad je imala iskustava iz nekoliko europskih zemalja.

- Uskoro slavim jubilarno 20. testiranje . Možda da upriličim kakvu zabavu. Bez nosa , dakako, koji se klima i prijeti otpadanjem zbog količine štapića malih gurnutih u raznim zemljama na razne načine. Recimo u Estoniji boli jako, Srbi su cool,  Bosanci nešto traže da ti stoji štapić par sekundi ali ne boli, i Hrvati su isto ok što se bolova u nosu tiče. Isuse, kad ćemo se više cijepiti ili vakcinisati,  svejedno mi je, napisala je Tihana. 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo Tihana Lazović od prošle je godine u vezi s 12 godina starijim beogradskim glumcem Branislavom Trifunovićem, mlađim bratom Sergeja Trifunovića. Ona je puno vremena provodila u Beogradu gdje je snimala seriju “Tajkun” u kojoj glumi lik Ksenije, a na pitanje novinara iz Srbije veže li je, osim snimanja serije, sada uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, glumica je za Kurir odgovorila potvrdno. 

– Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije, kazala je Tihana koja je odigrala glavnu žensku ulogu u novom filmu Dalibora Matanića "Zora". 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije