Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Naša bivša manekenka rodila je drugo dijete i otkrila je ime koje je dala svojoj kćeri

Foto: Instagram
1/5
14.01.2021.
u 15:06

Sarah Josipović i Jan Jerič postali su roditelji djevojčice, a već imaju i sina Maka.

Poduzetnica i bivša manekenka Sarah Josipović i njezin partner Jan Jerič dobili su drugo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Leni.

- Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji - napisala je Sarah uz fotografiju s Leni snimljenu u rodilištu. Sarah i Jan roditelji su i malenog Maka koji se rodio u lipnju 2019. godine i koji se sigurno veseli dolasku seke kući. Da svoju unučicu primi u ruke jedva čeka i baka Suzy Josipović Redžepagić koja je na Facebooku napisala:

Foto: Instagram screenshot

- Najsretnija baka na svijetu sam. Uz najslađeg unuka Makića, na svijet je stigla i mala principessa Leni. Jedva čekam vidjeti je, zagrliti, stisnuti, izljubiti, pomaziti... Mama Sarah Josipović i Leni su dobro, to je najvažnije.

Čestitke su sretnoj mami stigle od brojnih poznati Hrvatice od Ive Radić, Ljupke Gojić Mikić, Nine Badrić, Anite Dujić do brojnih drugih. Sarah i Jan u vezi su više od tri godine, ali još se nisu odlučili svoju ljubav ozakoniti brakom i kako je Sarah jednom prilikom rekla taj papir im ne treba da bi im potvrdio koliko se vole.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
Linomedo
17:20 14.01.2021.

5g? Puno si reko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije