Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki su skeptični

Glumac nakon skandala sa suprugom vrijeme provodi u drugoj kući: U izolaciji sam

Foto: Reuters/Pixsell
1/12
14.01.2021.
u 14:03

Naime, iako on tvrdi da se preselio u novu kuću kako bi bio u karanteni zbog koronavirusa jer puno putuje na snimanja, mnogi misle da tu ipak ima nešto dublje.

Glumac Alec Baldwin svojim ponašanjem izazvao je sumnje da ipak nije sve tako blistavo u njegovu braku nakon što se doznalo da je supruga Hilaria godinama lagala o svojem podrijetlu.

Naime, iako on tvrdi da se preselio u novu kuću kako bi bio u karanteni zbog koronavirusa jer često putuje na snimanja, mnogi misle da tu ipak ima nešto dublje.
Alec je u prosincu otkrio da nekoliko dana nakon što završi sa snimanjem vrijeme ne provodi u drugoj kući.

– Tu sam u drugoj kući jer sam u karanteni. Zbog posla moram ići u New York i onda kad se vratim, ostajem ovdje nekoliko dana i nije mi to baš zabavno – kazao je tada, a sada su mnogi susjedi primijetili da tamo provodi sve više vremena.

Inače, Baldwinova supruga Hilaria našla se u srcu skandala nedavno kad je otkriveno da godinama laže da je Španjolka, no zapravo je rođena i odrasla u Americi te tamo pohađala i fakultet.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Warded
Warded
14:41 14.01.2021.

Dakle, Hilarious

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije