Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sandra tankosić:

"Thompsonova glazba pridonijela je emotivnom naboju filma"

sandra
Davior Puklavec/Pixsell
24.09.2011.
u 09:00

– Riječ je o dirljivim filmskim scenama. Njihova priča dođe kao odmor od rata, od tih vojnika. A Pelagija je zanimljiva kao žena koju je zajednica odbacila pa živi u šumi sa svojim životinjama.

U filmu Stanislava Tomića “Josef”, koji je stigao u kina, osječka glumica Sandra Lončarić Tankosić glumi Pelagiju, ženu koja iscjeliteljskim moćima izliječi austrougarskog vojnika...

Što se, konkretno, događa među vama?

– Riječ je o dirljivim filmskim scenama. Njihova priča dođe kao odmor od rata, od tih vojnika. A Pelagija je zanimljiva kao žena koju je zajednica odbacila pa živi u šumi sa svojim životinjama.

Nakon pulske premijere o filmu se pisalo kao zadnjem i najboljem u Areni. Šećer na kraju?

– Apsolutno. Očekivala sam da će biti odličan, jer Stanislav je redatelj koji dopušta glumcima da kvare njegovu viziju i unesu sebe u ulogu. Jako sam sretna i ponosna na film.

Čega se rado sjetite iz pionirskih dana?

– Zakletve, i danas je znam. Bila sam ponosna, no moje doma to se nije dojmilo. Nije mi bilo jasno zašto su ravnodušni.

Biste li se odazvali pozivu u show “Zvijezde pjevaju”?

– Bih. Pjevanje nije moj fah, ali kako često igram u mjuziklima, blisko mi je. Mislim da je to dobra zabava. Svaki put kad netko od mojih kolega sudjeluje, pratim i dobro se zabavljam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije