Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRIJEDOM I SUBOTOM

TBF dobivaju emisiju na Yammatu: 'Vrtit ćemo glazbu i promovirati poljoprivredu!'

TBF
Foto: Promo
1/4
04.07.2018.
u 16:56

Iza njih je šest studijskih albuma, a ispred njih je sat vremena u eteru Yammat FM-a - srijedom u 19:00 i subotom u 18:00!

The Beat Fleet poznatiji kao TBF jedan je od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su "Veseljko", "Guzice i sise", "Mater", "Fantastična" i mnoge druge, sasvim sigurno u eteru YAMMAT FM-a osjećati kao ribe u vodi.

Bez prijašnjeg iskustva u stvaranju glazbe, dečki su iz čiste znatiželje ranih 90-ih započeli kao standardni hip hop/trip hop sastav, a daljnjim su radom razvili i vlastiti glazbeni izričaj koji je ponekad možda teško definirati, ali mu je još teže odoljeti! Dokaz tome su I brojne nagrade - 19 Porina u svim mogućim kategorijama, od pjesme i rock albuma godine, preko produkcije i aranžmana do najboljih vokalnih suradnji. Iza njih je šest studijskih albuma, a ispred njih je sat vremena u eteru Yammat FM-a -  srijedom u 19:00 i subotom u 18:00!

Baš kao i Yammat - glazbeno raznovrsni, britki i društveno relevantni! Novopečeni power couple spaja neumorno isplivavanje iz mora poznatog, preslikanog i već viđenog!

Ovu splitsku glazbenu atrakciju neusporedivog sounda čak niti neočekivani pozivi na sud ne mogu spriječiti u nemilosrdnom seciranju današnjeg društva, a pritom donose dašak splitskog đira u Zagreb. Zarazan ritam kojim pune dvorane u Hrvatskoj i šire, ovoga puta ekskluzivno prenose radijski valovi Yammat FM-a! Ili rječima Saše Antića:

- Dozvolite da podijelim sa Vama radost i ushićenje što smo ponovno nakon 20 godina dobili priliku ostvariti naš životni san - a to je vlastita radio emisija. Vrtit ćemo glazbu koju volimo, ugostiti drage kolege i prijatelje, ozbiljno se zafrkavati i na koncu promovirati poljoprivredu - taj nikad dosegnuti cilj svakog muzičara. Slušamo se srijedom u 19h i subotom u 18h na Yammatu!

TBF
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije