Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedok

Saša Antić sudu objasnio značenje pjesme 'Mater'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
20.03.2018.
u 19:08

Saša Antić nije se danas pojavio na sudu ali sudac je pročitao njegovo objašnjenje

Saša Antić iz TBF dobio je poziv od Općinskog suda u Virovitici dobio poziv da se pojavi kao svjedok u raspravi na jednom kaznenom predmetu. 

U svojoj kolumni Reper to(v)ar napisao je kako je okrivljenik mladić koji je poslao SMS policajcu u kojem je između ostalog napisao:
Naša mater te traži. Antić je pozvan na sud da objasni stihove svoje pjesme. Saša Antić nije se danas pojavio na sudu ali sudac je pročitao njegovo objašnjenje, piše Novi list.

Antić je objasnio kako se u pjesmi radi o karikaturizaciji i arhetipu matere koja rješava sve. Autor kaže kako se postavlja pitanje postoji li ona uopće, odnosno da je evidentno da je mater simbol nemoći glavnog junaka, kojeg je ostavila djevojka. Pjesma je u srži, ismijavanje nasilnika, zaključio je Antić.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:33 20.03.2018.

Mater = UDBA. Jer ako se povrijedi mladog ljevičara (jugonostalgičara) kao što je Saša i njegove drugove ima da te mater traži i riješi stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije