Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ludim'

Tara Thaller nakon razvoda izdala novi singl: 'Pjesma je proizašla iz nekih osobnih frustracija'

Foto: Instagram
1/11
16.06.2023.
u 11:27

Pjesma Ludim posebno mi je draga jer je proizašla iz nekih osobnih frustracija i vjerujem svima nama poznatom borbom kako sebe predstaviti svijetu, rekla je Tara Thaller

"Ludim" je treći singl svestrane glumice i pjevačice Tare Thaller koja je na glazbenu scenu hrabro zakoračila prošle godine. - Pjesma Ludim posebno mi je draga jer je proizašla iz nekih osobnih frustracija i vjerujem svima nama poznatom borbom kako sebe predstaviti svijetu. Je li dovoljno biti svoj ili se ipak od nas očekuje nešto vise? Moramo li stalno nositi masku? -  o inspiraciji iza pjesme otkrila je Tara.

Tara je na ovoj pjesmi ostvarila novu suradnju s mladim producentom Markom Mihaljevićem: "Na ovoj pjesmi radila sam s mladim producentom i glazbenikom Markom Mihaljevićem, koji je iznimno talentiran i skroman i bio mi je pravi užitak raditi s njim. Još uvijek pronalazim svoj “zvuk” ali mislim da sam na dobrom putu da ga nađem, pogotovo uz ovakvog producenta pored sebe."

"Ludim" se nalazi na četvrtom izdanje nagradom Porin nagrađene kompilacije Femme nouvelle kojem je cilj promicanje ženskog kantautorstva: "Čast mi je što je pjesma izašla u sklopu Femme nouvelle, projekta koji promiče žensko kantautorstvo i što sam bila i društvu tako divnih mladih talentiranih žena." Uz pjesmu stiže i lyric video koji potpisuje Ivan Oberan.

Inače, Tara je nedavno dospjela u fokus javnosti nakon što se saznalo da se nakon godinu i pol braka razvodi od supruga Farisa Pinje. Mladi glazbenik ekskluzivno je za Večernji list potvrdio da on i Tara nisu uspjeli spasiti brak te se nakon godinu i pol braka razvode. 

Istu večer Tara je zablistala na dodjeli nagrada Story Hall of Fame na koju je stigla dobro raspoložena, a po prvi puta pred televizijskim kamerama progovorila je o razvodu. 

VEZANI ČLANCI: 

- Radi se o raskidu, mislim to je valjda ni prvi ni zadnji put u životu, kažem nisam ni prva ni zadnja. Jednostavno život je takav. Ja uvijek govorim prvo svoje planove. Farisa volim, nadam se da, mislim ostat ćemo sigurno u dobrim odnosima, sad da l' ćemo bit prijatelji ne znam, ali eto - rekla je Tara za IN magazin.

Podsjetimo, Pinjo nam je ranije ekskluzivno potvrdio da se s Tarom odlučio sporazumno razvesti. – Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem – rekao je talentirani glazbenik koji je još 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu ''X Factor Adria'', a mentor mu je bio Tonči Huljić koji ga je svrstao u grupu 9 Control. Pinjo je tada s bendom došao do superfinala natjecanja, no sada se želi posvetiti autorskom radu i vlastitim skladbama.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:14 17.06.2023.

Nije nešto što bih slušao, ali poslušao sam i primjetio prenaglašeni izgovor č, i krivi naglasak na "ne GOVORI" što zvuči kao da se odnosi na 3. lice jednine u prezentu umjesto na 2. lice jednine u imperativu. Također, i u članku ima grešaka. U hrvatskom jeziku ne postoji "prvi puta" nego prvi put, a ne postoji ni "da li", "da l' " već je ispravno je li odnosno glagol u odgovarajućem licu i čestica li (treba li, znate li, itd.).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije