Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Supruga oskarovca Danisa Tanovića pokazala sina u bolnici: 'Opet učim hodati i pričati'

Foto: HBO Adria
1/4
08.03.2022.
u 08:00

Orhan je nastradao sredinom veljače kada je na njega naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u srpskom realityju 'Parovi'.

Prije nekoliko dana proslavljeni bosanskohercegovački redatelj i oskarovac Danis Tanović (53) na svojim je društvenim mrežama otkrio kako dobro napreduje oporavak njegovog sina Orhana (17) nakon što je ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći. Naime, Orhan je napokon izašao iz intenzivne njege.

Njegova supruga Maelys de Rudder, s kojom ima petero djece, sada je objavila na svom Instagram profilu fotografiju sina i otkrila lijepe vijesti oko oporavka.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

- Živ sam i nasmijan! Prepoznajem obitelj i prijatelje. Ponovo učim tako puno stvari, među kojima su hodanje, pričanje i zezanje s ocem. Znam da to mogu i moj otac je sa mnom 24 sata dnevno kako bi bio siguran da dobivam svu potrebnu njegu. Doktori i medicinsko osoblje također rade sve što je u njihovoj moći kako bi mi pomogli da se vratim na noge. Nesreća i nije baš bila zabavna, ali imao sam veliku sreću i uskoro ću imati puno toga za podijeliti s drugima. Hvala svima što ste uz mene na bilo kakav način. Volim vas! Orhan - napisala je supruga oskarovca u sinovo ime. U komentarima ispod objave javili su se brojni pratitelji koje je usrećila vijest o Orhanovom oporavku. 

Podsjetimo, Orhan je nastradao sredinom veljače kada je na njega naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u srpskom realityju 'Parovi'.

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je Tanović tada na svom Instagramu. 

Danis je na svojem Instagramu redovito izvještavao o stanju sina, pa je tako svojim pratiteljima javio i kada je Orhan ponovno počeo samostalno disati.

- Orhan od prije dva sata ponovno diše sam, bez pomoći strojeva. To je prvi korak prema ozdravljenju. Nadamo se da će uskoro doći svijesti. Hvala vam svima na podršci, dovama, molitvama, porukama i lijepim željama – tada je objavio. 

VIDEO>>Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

Komentara 1

BA
Barba56
13:26 08.03.2022.

Zelim ti da brzo ozdravis Orhane . Sretno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije