Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Maja Šuput oduševila u prvoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama': 'Savršena voditeljica, razvaljuješ'

Foto: Nova TV
1/12
07.03.2022.
u 18:00

Jučer je krenula nova sezona show 'Ples sa zvijezdama' koju vode glumac Igor Mešin (54) i Maja Šuput (42), a pjevačica je već u prvoj emisiji oduševila gledatelje modnom kombinacijom, ali i voditeljskom ulogom.

Jučer je krenula nova sezona show 'Ples sa zvijezdama' koju vode glumac Igor Mešin (54) i Maja Šuput (42), a pjevačica je već u prvoj emisiji oduševila gledatelje modnom kombinacijom, ali i voditeljskom ulogom. 

Nakon pauze od showa 'Supertalent' gdje je bila članica žirija, Maja se vratila voditeljskoj ulozi. Zabljesnula je u glamuroznoj šljokičastoj haljini s visokim prorezom i bež sandalama, a cijelu kombinaciju zaokružila je elegantnom frizurom i crvenim ružem.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda, ali i profesionalnosti.

-I preživjela sam svoj prvi live, a sad da u miru čujem tko je po vama jučer bio najbolji- napisala je Maja uz objavu, a javile su joj se i poznate Hrvatice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ma možeš obući što hoćeš, poštovana voditeljice- razvaljuješ", komentirala je glumica Nataša Janjić Medančić. "Holivudska dama", dodala je pjevačica Zsa Zsa.

"Ti ženo! Doslovno si vodila cijelu emisiju sama", "Rasturaš", "Haljina je top", "Savršena", "Voditeljica 10", "Predivna", "Majo, bila si odlična. Jedina koja je svoj zadatak obavila kako treba, ostali su bili katastrofa", Savršena voditeljica, "Ma uvijek si super", "Majo, rasturila si u svakom smislu! Čestitke", pisali su pratitelji.

-Radi se o dva potpuno drugačija angažmana. Sjediti u žiriju Supertalenta mi je potpuno prirodno jer tamo trebam biti ja i snosim odgovornost za ono što kažem. S druge strane biti voditelj je zaista stresno pogotovo na razini na koju sam ja to dovela, s dobro naučenim tekstom i sjajnom pripremom- ispričala je Maja za Dnevnik.hr.

Glavna tema rasprava na društvenim mrežama postao je i Igor Mešin nakon što su ga gledatelji imali priliku vidjeti u emisiji uživo u izdanju na koje nisu navikli. Naime, Mešina se tijekom nekih najava nije moglo razumjeti jer ih je izgovorio vrlo nerazgovijetno, a ispred kamera je i zamuckivao.

Njegovo ponašanje zabrinulo je gledatelje i mnogi su posumnjali kako ima zdravstvenih problema jer su navikli pred kamerama gledati Mešina kako je opušten i profesionalac kojem se ovakve stvari ne događaju.

-Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije popio sam i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene - kazao je Mešin.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije