Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Domenica 'izvisila' prije izlaska na pozornicu: Jeste li vi shvatili što se dogodilo?

Foto: Nova TV
1/12
07.03.2022.
u 11:41

Dok su kamere snimale pjevačicu Domenicu i njezina mentora Alana prije izlaska na pozornicu, ona je odlučila dignuti ruku i dati mu ''high five'', no njemu je to promaknulo.

Pjevačica Domenica Žuvela i njezin plesni mentor Alan Walme sinoć su otvorili novu sezonu showa ''Ples sa zvijezdama''. Domenica i Alan plesali su rumbu i to na Grašinu pjesmu ''Moje zlato''. Gledateljima ovog popularnog showa za oko je zapeo trenutak prije nego što su pjevačica i plesač izašli na pozornicu.

Naime, dok su ih kamere snimale prije izlaska na pozornicu, Domenica je odlučila dignuti ruku i dati ''high five'' Alanu. Međutim, njezin je mentor bio koncentriran na izlazak na pozornicu te mu je to promaknulo.

Foto: Screenshot Nova TV
"Ali Domenica, koja je izvisila za high five prije izlaska na stage! Jadna", komentirali su gledatelji na društvenim mrežama.

Inače, par je dobio 22 boda za svoj nastup uz mnoge pohvale žirija. Pjevačica Franka Batelić rekla joj je da zrači toplinom, a koreograf i redatelj Igor Barberić kazao je da ima velik potencijal. „Možda nije bio iskorišten do kraja, treba ti čvršći pokret i fokus. Ali ako to napraviš, bit ćeš super“, poručio joj je.

Dodajmo i da Domenica na svojim društvenim mrežama svojim pratiteljima pokazuje događanja iza scene te se šali na svoj račun.

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: 'Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu'

 

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:13 07.03.2022.

Velesajam primitivizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije