Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prometne nesreće

Supruga Danisa Tanovića podijelila je lijepe vijesti: Prije tri tjedna ovdje je došao na nosilima, a sada hoda

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
05.04.2022.
u 20:10

Orhan Tanović završio je na intenzivnoj njezi nakon što je na njega u Sarajevu automobilom naletio Benjamin Spahović.

Sin redatelja Danisa Tanovića odlično se oporavio od teških ozljeda koje je sredinom veljače u prometnoj nesreći. Orhan Tanović završio je na intenzivnoj njezi nakon što je na njega u Sarajevu automobilom naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u srpskom realityju 'Parovi'. Danis je 28. veljače na Instagramu objavio kako je njegov sin konačno pušten s intenzivne njege.

- Orhan je izašao iz intenzivne njege. Ispred nas je dug I težak put do oporavka ali Orhan je jak i hrabar dečko. Hvala svim zaposlenicima neurokirurgije na svemu što su napravili da Orhan preživi. Hvala vam svima na nesebičnoj pomoći, porukama I molitvama. Idemo dalje…- napisao je Tanović. Orhan je morao opet stati na noge i naučiti hodati, a oporavak je započeo u Zagrebu u jednoj poliklinici, a njegova mama podijelila je na Instagramu lijepe vijesti kako Orhan opet samostalno hoda. 

Foto: Instagram

- Prije tri tjedna sam došao na nosilima ovdje, a pogledajte me sad - napisala je Tanovićeva supruga Maelys de Rudder na Instagramu i zahvalila svima koji su pomogli njezinom sinu da opet stane na noge i dodala kako je to bio težak posao. 
Kada je Orhan završio u bolnici s teškim ozljedama sarajevskom redatelju i oskarovcu i njegovoj supruzi svaki treptaj i pokret prstom je bio znak i nada da će sin biti bolje, a ovakav napredak u tako kratkom vremenu je zbilja čudo.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o borbi s endometriozom, sprema se na operaciju: "Imala sam tri jaka napada"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije