Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su u vezi 20 godina

Suprug najavio da napušta obitelj, a glumica zavapila: Zlostavlja me, on briše sve moje objave

Foto: Instagram
1/5
27.01.2021.
u 16:44

Glumica kaže kako to čini jer ju suprug mentalno zlostavlja, te je u još jednoj objavi potvrdila kako će i dalje pisati o razvodu jer se našla u situaciji u kojoj 'ima pravo iznositi prljavo rublje'.

Razvod glumačkog para, Alice Evans i Ioana Gruffudda izazvalo je veliki interes javnosti, jer je glumica sve o razvodu počela dijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Glumica kaže kako to čini jer ju suprug mentalno zlostavlja, te je u još jednoj objavi potvrdila kako će i dalje pisati o razvodu jer se našla u situaciji u kojoj 'ima pravo iznositi prljavo rublje'. 

Ioan se nije oglasio o razvodu sam, već preko priopćenja za medije. 

- Ovo je jako teško vrijeme za oboje, ali ostajemo posvećeni našoj djeci. Molimo za privatnost - stoji u priopćenju.

Alice se ponovno oglasila na društvenim mrežama kako bi potvrdila da ona svoje objave nije brisala, već je to učinio njezin suprug koji ima sve lozinke za pristup njezinim privatnim profilima. 
U komentarima je pojasnila da proživljava teško zlostavljanje već šest mjeseci, te da joj suprug  nije htio ponuditi konačan dogovor oko razvoda već je stalno mijenjao mišljenje, te joj govorio: "Da, ne i možda".

Podsjetimo, glumica Alice Evans na Twitteru je otkrila da je njezin suprug, glumac Ioan Gruffudd s kojim je bila 20 godina u ljubavnoj vezi, od kojih su 13 proveli u braku, odlučio napustiti svoju obitelj.  Ova 49- godišnjakinja je napisala: 'Tužna vijest. Moj voljeni suprug/srodna duša, najavio je da više ne želi biti dio naše obitelji.' stajalo je u objavi koju je Evans naknadno obrisala.

Dodala je da su ona i njihove kćeri jako zbunjene, te da nije dobila nikakav razlog osim što je rekao da ju više ne voli.  Iako je Tweet obrisala, u njezinoj kratkoj opisu profila na Instagramu i Twitteru još uvijek stoji da he Gruffuddova žena.  Glumac nije komentirao ono što je supruga napisala.  Par se upoznao za vrijeme snimanja filma 102 Dalmatinca, a Iona je priznao da mu je glumica dala ultimatum zbog čega su se 2007. vjenčali.  Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ellu Betsi i sedmogodišnju Elsi Marigold. Obje su dobili uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje. Glumica je kazala kako su kasno počeli graditi obitelj zato što su im karijere tada bile važnije - u jednom intervjuu u kojem je opisala koliko je njezin put do majčinstva bio skup i težak, jer nisu mogli dobiti bebu prirodnim putem. I s medicinski potpomognutom oplodnjom, koja je tada koštala oko 60 tisuća kuna imala je samo 20 posto šanse da ostane trudna, srećom, na kraju joj je uspjelo. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
20:00 27.01.2021.

takozvane društvene mreže sigurno više ljudi razdvoji nego spoji,znam neke imaju po 1000 "prijatelja" na internetu a zapravo nemaju niti jednog

LI
liliZG
10:45 28.01.2021.

ne vjerujem ni jednom ni drugom, iz priče se vidi da je cijeli njihov brak krenuo na kivim nogama pa se nije moglo drugo niti očekivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije