Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS-SKANDAL

Mučna ispovijest Mikine žrtve: 'Silovao me skoro svakog utorka. Povraćala sam od muke'

Foto: Ilustracija/Screenshot
1/3
27.01.2021.
u 11:59

Nakon što je srpska glumica Milena Radulović (25) progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživjela u školi glume od profesora, redatelja i glumca Miroslava Mike Aleksića, još je jedna djevojka iznijela svoju mučnu priču.

Seks-skandal koji potresa regiju, a uključuje optužbe za silovanje na račun redatelja i glumca te profesora glume Miroslava Mike Aleksića, i dalje ostavlja gorak okus u ustima s obzirom na brojna svjedočanstva niza mladih glumica iz dotične škole u kojoj Aleksić predaje.

Priča anonimne 20-godišnje žrtve koja je slučaj prijavila policiji, a donosi Blic, zgrozila je regiju.

– Silovao me skoro svakog utorka i to je trajalo sedam mjeseci. Poslije satova glume povraćala sam, izgubila na težini, osušila sam se. Ni dandanas nisam vratila normalnu težinu. Počelo je dva tjedna nakon mog 18. rođendana. Kao da je čekao da postanem punoljetna, iako su druge djevojke bile i mlađe kada ih je napastovao. Kad je sve to počelo, povraćala sam, smršavjela sam 11 kilograma. Nisam povraćala samo poslije njegovih satova, svaki obrok bih povratila – kazala je ona dodavši kako je Aleksić iznimno inteligentan i manipulacijama je izgradio savršeni zločin.

Kaže kako ju je sedam mjeseci redovito silovao i da joj se život u potpunosti promijenio – povukla se u sebe, prekinula vezu, nije izlazila...

– Kada me prvi put odveo u svoju kancelariju, sjećam se da je cijeli sat pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako ga može odnijeti vjetar, pukneš prstima i žena padne. Sve vrijeme gledao me u oči. Imala sam u tom trenutku nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svjesna toga. Gledala sam ga s divljenjem! Mislila sam kako on sve zna i kako sve vidi! Procijenio je i on to i odveo me u kancelariju, gdje mi je rekao da ćemo raditi na mom samopouzdanju i da će mi pomoći – prisjetila se.

Priznala je da se osjećala užasno i konstantno plakala te da je bila svjesna da sve što joj se događa nikako ne sluti na dobro.

– Nakon što bi se to dogodilo, tuširala bih se 10 puta. Bez pretjerivanja. Uđem u kadu, istuširam se, izađem, pa se vratim u kadu jer moram to nekako isprati sa sebe. Znala sam da nije normalno da me dira netko od 66-67 godina, bilo mi je odvratno, ali i dalje nisam sumnjala da ima bilo kakve namjere koje nisu pedagoške i za moje dobro. To je taj bolesni strah da ti njega ne smiješ razočarati, nikako! Vraćala sam se na te satove jer sam se bojala da on ne pomisli da zbog toga nisam došla. To je do te mjere išlo – objasnila je djevojka koja Aleksića nije vidjela dvije godine, ali joj se, prema njenim riječima, često priviđa na ulici.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Milena Radulović 20. siječnja svjedočila je na sudu u Beogradu, a saslušanje je trajalo punih pet sati. Radulović je stigla u pratnji odvjetnika Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića, dok su je roditelji čekali ispred. Srpski Kurir piše kako se do najsitnijih detalja prisjetila užasa kroz koji je prolazila, a dok je pričala, nije mogla ne zaplakati. Izvor za medije kazao je kako je do detalja ispričala sjećanja, a objasnila je i kako su sva djeca od Aleksića trpjela uvrede i prijekore, ali je naglasila da to ne osporava činjenicu kako ih je u školi učio i dobrim navikama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije