Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meghan i harry taje

Stručnjaci, kladioničari i obožavatelji imaju teorije: Ovo je moguće ime nove bebe vojvoda od Sussexa

Foto: PA/Pixsell
1/6
22.04.2021.
u 14:54

Naime, poznato je da kraljica kao dijete nije mogla izgovoriti svoje ime, pa je svaki put kada bi je netko pitao kako se zove odgovorila Lilibet.

Meghan Markle i princ Harry ne dijele mnogo detalja o svojoj drugoj bebi koja još raste u trbuhu bivše glumice. nakon što su otkrili da čeka djevojčicu, Meghan je pokazala trbuh na jednoj profesionalnoj fotografiji i u intervjuu s Oprah Winfrey, no jedina informacija nakon toga bila je da su joj doktori zabranili putovati zbog trenutačnog stanja te nije mogla ići na sprovod princa Philipa

Ipak, mnogi fanovi željni su novih informacija o bebi, a najviše ih zanima kako će se zvati. neki su uvjereni da bi čak mogla dobiti ime po baki Elizabeti.

Naime, poznato je da kraljica kao dijete nije mogla izgovoriti svoje ime, pa je svaki put kada bi je netko pitao kako se zove odgovorila Lilibet

Zbog toga neki obožavatelji misle da bi se djevojčica mogla zvati Lily. S druge strane, kladionice imaju već poveći izbor imena; Diana, Allegra, Maya, May, Isabella, Molly, Alice, Abigail samo su neka od njih. A mnogi strastveni kladioničari najviše šanse daju imenu Diana.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije