Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi iznijeli mišljenje

Ida Prester pokrenula lavinu reakcija statusom: 'Volim svoje prezime i ne uzima mi se muževo'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
22.04.2021.
u 12:30

Naime, Ida je napisala kako joj mnogi uz ime dodaju muževo prezime iako ga ona nikada nije uzela.

Pjevačica Ida Prester na svom je Facebook profilu objavila status koji je privukao pažnju mnogih pratitelja. Naime, Ida je napisala kako joj mnogi uz ime dodaju muževo prezime iako ga ona nikada nije uzela. 

"Ja sam Ida Prester. Nisam Ida Peševski, ni Ida Prester Peševski. Napominjem to stalno, ali na kraju mi se doda Peševski u skoro svim člancima, onako spontano, logično je. Već 7 godina ista pjesma, pa da podcrtam i ovdje. Volim svoje prezime i ne uzima mi se još jedno. Ne volim zato muža manje. Volim ga više jer o tome nikad nismo ni minute raspravljali", napisala je Ida.

Foto: Facebook/TS Auris

Status je brzo lajkalo više od tisuću ljudi, a zaredali su se i brojni komentari oko teme koju je pokrenula. Ubrzo joj se ispod statusa javila i influencerica Ella Dvornik. 
 
"Moj muž je zakomplicirao sve s davanjem dva imena djeci i i sad još hoće i moje prezime. Zamisli kad ću morat ispunjavat papire PATRICK CHARLES DVORNIK PEARCE – somebody kill me", napisala je Ella. 

Ida i suprug, poduzetnik Vani Peševski u braku su od 2013. godine te imaju dvoje djece, sinove Roka i Rija. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar antoinette
antoinette
12:56 22.04.2021.

Tako sam i ja zadržala svoje prezime. Sad kad smo u poznijoj dobi i idemo na odmor u neki hotel imam osjećaj da na recepciji kad predamo dokumente misle: mogao si je ovaj i mlađu ljubavnicu naći. Nikad nikakvih problema zbog različitih prezimena, jedino sam morala kad sam tada maloljetnoj kćeri dizala putovnicu u MUP-u napisati kratku izjavu da sam joj mati jer ona ima očevo prezime. Apsurdno kraj svih podataka kojima MUP o nama raspolaže 🙄 Par puta su mi neki primitivci rekli: neb’ te ja oženio da ne uzmeš moje prezime 😂😂😂 i to tipovi koje ne bih štapićem za ražnjiće dotakla 🙄

RA
ranub1
13:31 22.04.2021.

Otvorio sam ovaj članak samo da mogu ostaviti komentar. Pozivam sve da ne otvaraju napise ovog tipa, mentalne higijene nacije radi. Što ih više čitamo i podstičemo, sve smo gluplji.

DU
Deleted user
13:26 22.04.2021.

koji preserans, kao i sve vezano uz idu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije