Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stankovićev gost otkrio što se dogodilo nakon emisije koja je završila ulaskom 'bijesnog gledatelja' u studio

Nedjeljom u 2
Foto: HRT/Screenshot
1/8
06.11.2022.
u 16:40

- Nismo se potukli ni nakon snimanja, napisao je Prpić pokraj fotografije na kojoj je nasmiješen s rally vozačem Jurajem Šebaljom i Aleksandrom Stankovićem, urednikom i voditeljem emisije "Nedjeljom u 2"

Poduzetnik i predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić javio se na društvenim mrežama nakon gostovanja u današnjem izdanju emisije "Nedjeljom u 2", koja je završila na neobičan način, kada se u studiju pojavio Juraj Šebalj. 

- Nismo se potukli ni nakon snimanja, napisao je Prpić pokraj fotografije na kojoj je nasmiješen s rally vozačem Jurajem Šebaljom i Aleksandrom Stankovićem, urednikom i voditeljem emisije "Nedjeljom u 2".

Podsjetimo, u emisiji se između ostalog govorilo o tome zašto je struja budućnost, a fosilna goriva idu u povijest, a pričalo se i hoćemo li se već sutra svi morati voziti električnim automobilima koje nećemo imati gdje puniti. Pred kraj emisije dogodio se zanimljiv presedan. Naime, urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković najavio je kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju. 

- Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju? Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?, pitao je Stanković našeg poznatog rally vozača i influencera Juraja Šebalja. 

 

- Izborio sam se odgovorio je Šebalj. 

Stanković je zatim kazao kako Šebalj ima dosta prigovora na račun električnih automobila.
- Problem je taj što se našao u Hrvatskoj, a elektrifikacija košta. Sve ovo je jasno, ali osnovna stvar je otkud država crpi novac. Otkud ćemo raditi nove ceste? Što ćemo raditi u budućnosti ako ćemo imati samo električne automobile? Već je Engleska najavila da će uvesti porez na električne automobile.

Norvežani su prije imali besplatne cestarine a sada plaćaju 50 posto cestarinu. Sad je bolje i jeftinije tko to može priuštiti. Moramo pričati i o negativnim stranama, rekao je između ostalog Šebalj na  kraju emisije.

VIDEO: Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

 

Ključne riječi

Komentara 5

NO
No1
20:36 06.11.2022.

Kaj nije to snimljena emisija? Nije real time... pa bi to onda znacilo da je odglumljeno. Nisam gledao, pa lupetam. :)

SU
Suro
09:27 07.11.2022.

U ovoj situaciji opet će najgore proći oni s malim primanjima jer već iz viđenog do sada se papunilo skoro besplatno a tko je punio onaj koji ima i to što predviđaju s cestarinom i ostalim olakšicama za el. automobile opet će iskoristiti bogati a kada mi sirotinja dođemo do njih opet će se plaćati sve a i više

DU
Deleted user
09:05 07.11.2022.

Šebalj tu puno griješi. Bit će i dalje nameti za održavanje cesta pri svakom tehničkom pregledu i poreza pri svakoj kupnji novih i rabljenih, kao što će biti i trošarina, poreza, razreza, prireza i zareza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije