Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Sonja Kovač pozirala u bijeloj kombinaciji, jedan pratitelj joj poručio: 'Neprimjereno'

Foto: Instagram
1/36
21.09.2023.
u 17:32

Influencerica se sada javila iz Zagreba gdje je pozirala u bijelom kompletu te pitala svoje pratitelje da ocijene njezin izgled. Sonja je nosila bijeli top koji je pokrivao samo područje prsa, bijele hlače i sako, kao i torbicu i nakit iste boje. Kosu je svezala u punđu, a njezin modni odabir nije se svima svidio.

Influencerica Sonja Kovač (39) zadnje dane ljeta provela je u Španjolskoj gdje je uživala u Barceloni i odakle je objavljivala videa i fotografije na društvenim mrežama. Na jednoj od njih pozirala je u kupaćem kostimu pored bazena i napisala: 

- Najbolji kupaći sam ostavila za kraj ljeta. 

Obožavatelji su pohvalili njezin odabir kupaćeg, ali dali su joj do znanja da bez obzira koliko je badić dobar ne bi svakome stajao kao Sonji. 

- Eh, nije samo kupaći, do tebe je, ne bi na svakom izgledao ovako. Prekrasna si. Ljepotica. Stvarno je super. Koje tijelooo! Svaka čast. Wow, predivna si Sonja draga - poručili su joj pratitelji. 

1/15

No, Sonja se sada javila iz Zagreba gdje je pozirala u bijelom kompletu te pitala svoje pratitelje da ocijene njezin izgled. Sonja je nosila bijeli top koji je pokrivao samo područje prsa, bijele hlače i sako, kao i torbicu i nakit iste boje. Kosu je svezala u punđu, a njezin modni odabir nije se svima svidio.

Dok su joj neki pisali:  'Fenomenalno za 10+', ' Ma Sonja izgledaš fantastično i ma što od 1 do 10,20 a ti si neprocjenjiva', bio je i jedna pratitelj koji nije toga mišljenja. On joj je tako poručio da njezin modni odabir smatra nekulturnim i neprimjerenim. 

Podsjetimo, Sonja na društvenim mrežama često plijeni pozornost svojim modnim kombinacijama, ali i figurom. Ovoga je ljeta tako u nekoliko navrata pažnju privlačila minijaturnim kupaćim kostimima. Jedan od njih sastojao se od sićušnog ružičastog badića, a u prvom planu bila je naravno njezina stražnjica u tangicama.

VEZANI ČLANCI

 

- Daj, Bože, daj ovako svaki dan! Tko se kupa ovih dana, a tko radi? - napisala je u opisu. "Sonja bomba", pisali su joj pratitelji.
Mnogi su u komentarima odgovorili kako se trenutačno nalaze na moru i također uživaju u kupanju.

VIDEO Vlasnik izgorenog kluba Mint javnosti je od ranije poznat po braku s poznatom glumicom

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

SP
Split71
19:42 21.09.2023.

A ko je sonja?!

RO
RogaBabaroga
18:23 21.09.2023.

pa baš nije ukusno

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
20:41 21.09.2023.

Da pukne vezica, bilo bi još bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije