Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodila je u lipnju

Iva Šulentić zablistala na javnom događaju, prvom na kojem se pojavila nakon rođenja kćeri

Foto: John Pavlish i Aleksandar Selak
1/11
21.09.2023.
u 14:30

Da je trudna Iva je otkrila u veljači ove godine kada je u emisiji "Kod nas doma"  ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima

U zagrebačkom Francuskom paviljonu predstavljen je novi noćni serum za posvjetljivanje, koji proširuje Garnierov asortiman kozmetičkih proizvoda s vitaminom C. Odabir lokacije nije slučajnost, naime Francuski paviljon pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje novog seruma ovog francuskog brenda, a poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda. Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom ’’Garnier garden of future’’.

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Paula Sikirić, a prisustvovale su i brojne ljubiteljice i ljubitelji ovog poznatog brenda kao: Edita Misirić Vrkljan, Sonja Kovač, Miach, Marco Cuccurin te voditeljica Iva Šulentić kojoj je ovo prvi izlazak na društveni događaj otkako je u lipnju postala mama.  

VEZANI ČLANCI

Da je trudna Iva je otkrila u veljači ove godine kada je u emisiji "Kod nas doma"  ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Pred kraj razgovora HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna. 

GALERIJA Brojni poznati stigli su na promociju Stankovićeve knjige, podržao ga i zagrebački gradonačelnik

1/28

-  Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - drhtavim glasom je rekla Iva u emisiji. Fotografiju svoje kćeri prvi put je objavila na Instagramu u srpnju i nije otkrila kako se zove.

- Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu - započela je objavu Iva, a u nastavku je dodala da je zahvalna osoblju bolnice. - Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom Markom. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad - u život! - zaključila je Šulentić. 

VIDEO Promocija knjige "Depra" autora Aleksandra Stankovića u kojoj opisuje svoju borbu s depresijom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije