Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prestala brojati godine

Sonja Kovač otkrila da se osjeća kao da ima 26 godina, pratitelji: 'Ništa Leonardo DiCaprio'

Foto: Instagram
1/9
21.09.2022.
u 22:30

- Kad se probudiš jedan dan i skužiš kako nemaš pojma koliko godina imaš! Tko je još prestao brojati oko 25/26?- upitala je Sonja pratitelje u opisu šaljivog videa, a brojni su joj uputili različite komentare.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (38) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila šaljivi video u kojem je otkrila da se osjeća kao da ima 26 godina. Sonja u videu ima dvije opcije koje može odabrati: 26 i 38. Nasmijana i dobro raspoložena influencerica uz taktove muzike krenula je prema broju 26, a potom se čuo zvuk udarca te se vratila u kadar nešto manje dobre volje. Dok se čuo smijeh Sonja je otišla na stanu gdje je broj 38. 

- Kad se probudiš jedan dan i skužiš kako nemaš pojma koliko godina imaš! Tko je još prestao brojati oko 25/26?- upitala je Sonja pratitelje u opisu, a brojni su joj uputili različite komentare.

Javila joj se tako i supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića, Lejla je kazala da je ona prestala brojati nakon 27. rođendana.  "Bitno da ti izgledaš kao da imaš 26", pisali su joj drugi. Jedna je osoba istaknula i nešto drugo. "26, ništa Leonardo DiCaprio", napisao je pratitelj te dodao emotikone koji plaču od smijeha. "Kako si slatka", "Lijepa", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Kovač je svoj 38. rođendan proslavila u lipnju te se tada uputila na putovanje po Americi. Sonja i njezin zaručnik, profesionalni pokeraš Goran Mandić prvo su otputovali u Las Vegas, a potom se uputili u Nevadu.

Inače, Sonja je strastvena ljubiteljica putovanja, a na jednom od njih se i zaručila. Njezin dugogodišnji partner Goran sudbonosno pitanje upitao ju je u ožujku kada su putovanjem na Maldive proslavili desetu godišnjicu veze. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. 

Dodajmo da sa svojim pratiteljima dijeli sve događaje s putovanja, a često ih oduševi svojim fotografijama te odjevnim kombinacijama koje bira. 

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi samo su dio intriga

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije