Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselio se dolasku u Istru

Zbog bolesti Gibonni je morao otkazati koncert u Vrsaru: Nadamo se nekoj reprizi čim prije

Gibonni oduševio splitsku publiku na Fusion Festivalu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
21.09.2022.
u 19:30

Umjesto Gibonnija, u petak, 23. rujna u sklopu festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" nastupit će Neno Belan & Fiumens.

Koncert Zlatana Stipišića Gibonnija koji se trebao održati u Vrsaru 23. rujna u petak je otkazan zbog bolesti izvođača, obavijestili su organizatori tvrtka Music time. Koncert koji se trebao održati u sklopu festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora", otkazan je jer se glazbenik zarazio koronavirusom.

Umjesto Gibonnija, u petak, 23. rujna nastupit će Neno Belan & Fiumens. Organizator izražava žaljenje zbog otkazivanja manifestacije, te poziva sve da s kupljenom ulaznicom za Gibonnija mogu doći na koncert Nene Belana ili neka se jave na prodajno mjesto gdje će im biti izvršen povrat novca.

- Dragi moji, pola benda uključujući i mene je kapituliralo u nedilju navečer i razboljeli smo se. Jako smo se veselili dolasku u Istru. 
Tribali smo doći dan ranije i ostati i dan nakon koncerta, jer nama je uvik ka praznik dolazak u Istru. Nadamo se nekoj reprizi čim prije!  Da sam se samo ja razbolio još bi bez mene moglo, jer Nikša Bratoš od malih nogu sanja da me zamjeni na mjestu glavnog vokala ipak ništa od toga jer je pola benda zdravstveno "karambolirano" pa mu ne možemo priuštiti tu radost. Puno vas volim i ljubim i veselim se unaprid Istri čim prije!!! - obavijestio je glazbenik svoje obožavatelje na svojoj službenoj Facebook stranici. 

VIDEO 'Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije