Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvala na pomoć potrebitima

Snježana Mehun opisala trenutak potresa: Vrisnula sam, stojim i gledam hoće li se 'stakleni toranj' srušiti na nas

Foto: Instagram
1/10
29.12.2020.
u 19:41

"MOJA BANIJA. Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju. Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove", napisala je Nina Badrić i pozvala na pomoć.

Poduzetnica Snježana Mehun na svom je Instagramu opisala kako je ona proživjela stravični potres magnitude 6,3 po Richteru s epicentrom 3 kilometra od Petrinje.

"Bio je tako lijep dan, imala sam sto nekih planova što ću raditi poslovno i privatno i onda se zatreslo. Poljuljalo kažu 20 sekundi. Sjećam se da sam vrisnula Franz i pomislila di je Dino Mehun, koliko smo visoko u tom "staklenom tornju" koji sam si s puno ljubavi sagradila i sad stojim i gledam hoće li se srušiti na nas ili će se bog ipak smilovati. Smilovao se nama, ali nije svima, zato pomozimo Petrinji", napisala je na Insta storyju i nastavila:

Foto: FIBA/Screenshot

"Nakon tih 20 sekundi nastala je tišina, ona mukla, teška od koje te zaboli glava. Sjurila sam se kat niže, moj voljeni brižni sin zgurao nas je sve pod štokove, pod se i dalje ljuljao, plesao ispred mene dok smo uzrujano jurili po ulici i pokušavali dozvati familiju i prijatelje". Pozvala je i sve koji mogu da pomognu onima koji su ostali bez krova nad glavom, a podijelila je i objavu pjevačice Nine Badrić koja je na svom Instagramu napisala: 

Foto: FIBA/Screenshot

"MOJA BANIJA. Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju. Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove".

Foto: FIBA/Screenshot

Komentara 3

Avatar prahrvat
prahrvat
20:16 29.12.2020.

danas bi selebritiji trebali biti vatrogasci i volonteri

DO
domin777
15:39 30.12.2020.

Dobro je ljudi da se Mehunki nije srusio stakleni toranj.Koga brige za nju i za njen toranj.Neka posalje koju kunu za Petrinju.To je vec teze izvodivo.Licemerje je opet na djelu.Sad se javlja i Severina , Zeljkovicka - nives...sa apelima za pomoc, a neka pokazu koliko su one uplatile! NULA KUNA.

DO
domin777
15:32 30.12.2020.

BADRICKA iz svog toplog stana porucuje-pomozite mojim banijcima ! A kako je ona .pomogla? Nije uplatila niti lipu.Zar je prihvatila koju obitelj, koja je ostala bez doma! Dali je otisla u Petrinju pomoci u ciscenju ulica ? NIJE.Licemjerka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije