Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte trailer

Smršavio 18 kg: McConaughey kao HIV pozitivan diler

matthew mcconaughey
Screenshot/Youtube
28.08.2013.
u 12:54

Matthew McConaughey odigrao je ulogu života, barem ako je suditi prema traileru filma ''Dallas Buyers Club''.

Matthew McConaughey odigrao je ulogu života, barem ako je suditi prema traileru filma ''Dallas Buyers Club''. Kritičari njemu i Jaredu Letu prognoziraju nominaciju za Oscara, što ne čudi budući da su se momci prilično potrudili.

Naime, McConaughey je za ulogu HIV pozitivnog dilera smršavio čak 18 kilograma, dok je Jared za ulogu transseksualca izgubio 13 kilograma. McConaughey se odmaknuo od romantičnih komedija i utjelovio električara Rona Woodroofa, koji je 1986. godine saznao da je HIV pozitivan.

Nakon što su mu rekli da mu preostaje samo 30 dana života, odlučio je preuzeti stvar u svoje ruke i pronaći lijek za novu bolest. Potraga ga odvede u Meksiko, odakle poslije  krijumčari nedopuštene lijekove koje prodaje ostalim HIV pozitivnim osobama. Osim Leta i McConaugheyja, od zvučnih holivudskih imena u ulozi doktorice našla se i Jennifer Garner, koju već dugo nismo imali prilike vidjeti na filmskom platnu.

>>Matthew McConaughey: Šišam se samo kada je pun Mjesec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije