Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakopčana do grla

Sjećate li se ovoga? Nives Celzijus prije 15 godina glumila je u domaćoj seriji, a tada je izgledala poprilično drugačije

Foto: Instagram
1/10
18.10.2022.
u 12:00

Nives je u seriji imala gostujuću ulogu, a na setu se družila s glumcem Slavenom Knezovićem s kojim je zajedničke scene snimala u zagrebačkom Jadran filmu.

Influencerica, pjevačica, spisateljica i glumica Nives Celzijus (40) prije 15 godina ostvarila je ulogu u domaćoj humorističnoj seriji 'Zauvijek susjedi'. Nives je u seriji imala gostujuću ulogu, a na setu se družila s glumcem Slavenom Knezovićem s kojim je zajedničke scene snimala u zagrebačkom Jadran filmu. 

Iako pažnju često privlači golišavim fotografijama Nives je na snimanju nosila crnu usku haljinu ispod koje je imala košulju bež boje i štikle u istoj nijansi. Osim stila promijenila je i frizuru. Naime, tada je imala dugu smeđu kosu, a nosila je i tada popularne ravne šiške. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Serija 'Zauvijek susjedi' s emitiranjem krenula 24. rujna 2007. na programu Nova TV. Snimanje je završilo 17. travnja 2008., a 30. svibnja 2008. prikazana je posljednja epizoda. Serija se često reprizirala pa se mnogima čini da nikada nije ni prestala s emitiranjem. 

Uz Slavena Knezovića uloge u seriji imali su i Ljubomir KerekešDarko JanešFranjo JurčecTamara ŠoletićSonja KovačAntonija StanišićGoran Bogdan i drugi. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru

,

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije